Sunday, February 14, 2016

The Journey ☺.



Korang rasa ni gambar apa?...hihi ok zah baru lepas setelkan aktiviti #MakingMoreMilk yang dah nak masuk 7 bulan lusa.

Alhamdulillah. Still best. Still cukup..still meriah..

Btw..kalau korang godek2 blog zah tahun 2009 kalau tak silap.. zah dah pernah amik vitamin shaklee. Amik alfalfa utk boost susu. Kononnyalahkan.. masa tu zah EP. Fahamlah bila EP ni usaha mengepam. Nak bg susu cukup tu kena double triple siang malam. Tp alfalfa tidak membantu zah ketika itu. 2011 amik lagi. Amik set penuh tp tak konsisten.

Since 2013. Betul2 guna betul2 konsisten..eh lain mcm rupanya bila dia bg effect 360 tu ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†. And now dengan afiq syawal ni even level stress melampau kat office. Waktu memmerah yg kadang2 lari..alhamdulillah afiq still minum fresh ebm. Takde topup dengan frozen. Paling kerek zah dpt simpan 10oz per day. Oklahkan...

So korang. Sebenarnya ada cara nak bg susu kita ngam dengan milk booster yang kita amik. Macamna nak bh serasi? Kena amik dengan merela yg guna. Mcm saya ☺.

Good nite!

posted from Bloggeroid

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics