Friday, January 01, 2016

Keputihan dan Alfalfa


Keputihan dan macam mana Puan A "survive"?
.
Hah ni nak kongsi dengan kengkawan zah.
.
Pengalaman yang merimaskan, memalukan dari zaman sekolah menengah bawak ke alam diploma.
.
Masa tu kawan2 tak tau la masalah keputihan Puan A ni bukan nampak pon kan πŸ˜… nak cerita kat kawan pon malu
.
Puan A mengaku dulu keputihan memang teruk. Even tak nampak macam jerawat kat muka tapi malu kot area miss V berbau, gatal πŸ˜…
.
Leceh pulak tu nak tukar2 pantyliner selalu
.
Tahun terakhir Puan A diploma, Puan A ingat lagi masa tu cuti semester, beliau mula cari apa yang boleh bantu masalah ni 
.
Masa tu lah Puan A ditemukan dengan Alfalfa Shaklee.
.
Seminggu penggunaan tak nampak hasil lagi tapi teruskan hingga sebulan, nampak macam keputihan dah mula kurang kemudian teruskan hingga habis sebotol 
.
Dah nak masuk dua tahun ni, sekarang keputihan dah takde, miss V tak berbau tak gatal macam dulu
.
Cinta pandang pertama Puan A dengan Shaklee 
😍
bermula.
.
Sesiapa senasib dengan Puan A dulu, saya sudi sangat2 nak bantu
.
Jangan malu2,
.
Cari saya di sini ye 
πŸ‘‡

.
Izzah | +6017 - 413 4689




No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics