Wednesday, December 16, 2015

SET BERPANTANG APA YANG BEST?


Testimoni Set Bersalin Shaklee
.
.
Seronok pula tengok gambar lama-lama.
.
.
Beza jugaklah badan dulu. Wajah dulu. Kesihatan dulu dengan sekarang.
.
.
Alhamdulillah. Walaupun anak dah empat. Umur dah 32 tahun. Zah tak rasa lagi penatnya jadi ibu anak empat.
.
.
Btw. Gambar belah kiri masa dalam pantang lahirkan anak ketiga. Belah kanan pun sama. Kalau perasan. Muka belah kanan lebih fresh.
.
.
Zah amik apa? Zah memang amik full set berpantang atau sebenar vitamin yang wajib kita sebagai emak ni ambil. Memang proses penyembuhan lebih cepat. Badan lebih sihat & tak risau-risau nak try and error takut baby tak serasi sebab semua vitamin ni memang badan kita perlukannya.
.
.
Ok meh nak sambung lagi....benda baik elokla kita kongsikan ☺☺☺☺.




Dua-dua gambar dalam pantang tau..
.
.
Kat atas tahun 2012. Baru 19 hari melahirkan anak ke tiga.
.
.
Kat bawah tahun 2015. Pun baru melahirkan hari ke 19 juga.
.
.
Bukan kurus atau gemuk yang zah nak tunjuk. Tetapi 'fresh' & 'sihat' di wajah ibu yang melahirkan.
.
.
Alhamdulillah. Zah memang masih berusaha untuk menurunkan berat badan ke 48kg balik. Tetapi. Kalau dari segi kesihatan yang baik. Dari segi kekuatan selepas melahirkan dan tekanan kerja yang berbeza semasa anak ketiga dan ke empat. Zah akui. Kali ni lebih superb!
.
Tak rugi amalkan Set Berpantang Shakl33. Kita bukan setakat kilang susu semata2. Kita juga syurga suami!.
.
.
Fikir-fikirkan!
.
.
Nota kaki : sementara tengah less 5% Set Kehamilan, Set Berpantang dan Set Kurus ni. Silalah ambil kesempatan na. Jangan tunggu harha dah naik baru cari zah.

Izzah : 017 413 4689

posted from Bloggeroid

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics