Thursday, December 03, 2015

SERONOKNYA MENGANDUNG!



Ni mommy Shaklee saya.
.
.
Memang saya sangat adore dia bila dia boleh turun 21kg berat badan dulu. Siapa sangka ibu ini anak empat sebenarnya.
.
.
Alhamdulillah..rezeki beliau kini hamil lagi... dan...Tahu tak ni kandungan ke 5 beliau. Sangat hebat 6 bulan pregnancy tanpa 1 haripun MC siap boleh lari2 anak lagi.
.
Dan beliau juga sangat aktif dengan kawadla. Guru sukanla. Now dalam preggypun siap jadi pengawas peperiksaan lagi...faham2lah bila jadi pengawas ni..bukan duduk sahaja tau. Seawal 6 pagi dah ada dalam bilik kebal amik kertas periksa.
.
.
Healthy pregnancy bermula seawal kita merancang untuk hamil. Dengan menurunkan berat badan. Hamil semula menjadi lebih mudah. Pemakanan sepanjang journey sangat penting. Sebelum hamil kena sihat. So bila hamil kita akan lebih sihat. Bila berpantang super sihat. Jadinya bila menyusukan anakpun takdelah rasa letih melampau.
.
.
Doakan perjalanan kehamilan beliau dipermudahkan ya...tak sabar nak tengok baby ke 5 beliau ni. Mesti super cute habaq hang!!
.
.
Nota Kaki : Set Kehamilan. Set Berpantang dan Set Cergas Selepas Berpantang masih sales 5% diskaun tau. Cari zah untuk dapatkan rundingan yang terbaik.

Izzah
017 413 4689

posted from Bloggeroid

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics