Thursday, October 15, 2015

Cepatnya Masa Berlalu : #AfiqSyawal dah 90 hari

#AfiqSyawal ni hadir selepas zah gugur pada hujung september 2014. Elok lepas sebulan..lekat dah..hihi alhamdulillah..elok kakak amani cukup 2 tahun usianya.
.
Belajar dari kesilapan masa gugur anak ke empat..zah lebih relaks di pejabat..tak nak terlalu terbeban.. jadinya sepanjang kehamilan afiq mama jaga emosi..kurang sentap kurang nangis dan agak-agak down je mama akan cepat2 cari cara untuk bertenang.
.
Alhamdulillah sepanjang hamilkan afiq juga mama langsung takde masalah kesihatan melampau. Cuma dihujung2 kehamilan mama dah mula tak berapa nak larat..
.
Sepanjang hamilkan afiq mama memang makan set kehamilan shaklee je. Mama juga teruskan set yang sama serta beberapa vitamin special selepas melahirkan dan menyusukan afiq.
.
Bukan untuk dapatkan hasil susu melimpah ruah ye. Tp lebih kepada kesihatan yang baik. Alhamdulillah mama lebih fit selepas bersalin afiq.
.
Hari ni usia Muhammad  Afiq Syawal dah berusia 91 hari. Tak susah jaga afiq ni. Budak baik..ke hulu ke hilir dia ikut mama g belajar. InsyaAllah dia fighter mama.
.
semoga Allah lindungi afiq sentiasa.

Love.
Mama.
www.izzahazfar.blogspot.com

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics