Monday, August 31, 2015

Set Berpantang Shaklee Best Ke?

Testimoni Set Berpantang Shaklee.
------------------------

Zah amik Set Berpantang Premium terdiri daripada :-

Vitalea
Vitamin c
B complex
Zinc complex
Esp
Alfalfa
Lecithin
Ostematrix

πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

Alhamdulillah.
44 hari dilalui dengan tenang.
Kalau dari segi kesihatan ibu.
Luka 1st degree cepat sembuh.
Seminggu tu takde rasa apa dah.

Sembelit masa berpantang pun bukan masalah..lega..yang best lepas bersalin tu..takde nak risau2 ke toilet..memang sonang beb!

Tenaga selepas bersalin pun awesome. Sampai suami tegur. Sayang ni tak nampak mcm bersalinpun..hahaha nasibla control2 gak..kalau tak..

Alhamdulillah yang penting. zah tak risau2 nak amik vitamin even anak kena jaundice. Malah alfalfa yang membantu jaundice #AfiqSyawal turun dengan banyak.

Kalau dari segi penyusuan susu ibu. Memang balik umah hari ke 2 tak sampai 24 jam bersalin tu dah mula susu banyak...sampai bengkak masa hari kedua...masa ni zah tak amik lagi esp dan alfalfa. Lepas 10 hari mcm tu baru amik.. zah gunakan lecithin sebagai meredakan sakit bengkak susu.

Apapun...syukur...
Zah lalui 44 hari dengan indah.
InsyaAllah akan teruskan pemakanan sihat dengan set yang sama sepanjang penyusuan pula.

Izzah
017.413.4689

#setberpantang
#SetKesihatanOptimum
#berpantangsendiri
#shakleeEffect
#SusuIbuHakAnak
#AnakHebatDenganSusuIbu

posted from Bloggeroid

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics