Tuesday, August 25, 2015

Benda Wajib Ada Kat Rumah yang Ada Bayi Kecil.

Kenapa Set Ini Wajib Ada di rumah anda?

Anda ada bayi yang baru dilahirkan...?

Kulit sensitif dengan segala sabun-sabun kimia yang terkenal dengan peraben itu....

Why not pilih produk semulajadi dari syarikat kami?

Zah pun pilih 3 produk ni je. Tak pening-pening kepala....sebab?

Siapa biasa basuh botol EBM bertimbun? Segala mak nenek gadjet breastpump...nak kena sental eloo-elok tapi kadang masa tak dan kan...zah sarankan korang beli ke Dish Wash Shaklee ni..

Masak air panas. Letak setitik dua sabun..rendam botol..setel masalah..

Kemudian....nak basuh cloth diaper pulak kena pakai sabun khas kan?... zah cadang korang pakai sabun serbaguna Basic H je...yg bestnya CD kita gebu dan tahan lama...

Agak-agak baby dah merangkak..risau kita pakai pencuci lantai yang tak organik..mop pakai basic H je..selesai masalah dah.. selamat pun selamat...

lagi satu masalah adalah ruam lampin ataupun ruam panas....so macamana nak atasi ruam anak sama ada ruam panas mahupun ruam lampin dengan #HerbalBlend...just sapu je ke kawasan yg perlukan lembapan..

InsyaAllah segala masalah anda selesai.

More info...mai sembang ngan zah ye..harga kebabom RM120 sahaja termasuk postage ye..tahan sehingga 4 bulan juga..

📲 Izzah | 017.413.4689

#merdekasales
#merdekasale
#merdeka
#jualan
#sales
#shaklee
#PengedarSahShakleePenang
#PenyusuanSusuIbu
#ruamlampin
#ruampanas
#sensitif



posted from Bloggeroid

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics