Sunday, July 12, 2015

Pregnancy 101 : Testimoni Set Kehamilan Shaklee

Nak share pengalaman menggunakan Set Kehamilan Shaklee hampir 38 minggu.
.
Alhamdulillah.
.
Zah tidak mengalami masalah-masalah yang biasa zah lalui semasa pregnant anak-anak yang lepas.
.
Antara masalah yang biasa zah lalui semasa hamil anak-anak 1st sehibgga 3rd adalah seperti HB low,berat naik melampau. Kelesuan,loya,paling teruk tiap malam zah akan menangis bila kena simpul biawak sebab kejang kaki.
Bukan zah je yang terganggu tidurnya. Suamipun sama.
.
Semalam suami belek kaki zah. Dia kata kaki zah dah tak bengkak dah. Hakikatnya,kaki zah langsung tak bengkak sepanjang kehamilan ni. Alhamdulillah zah juga tak merasa nak sembelit ataupun susah nak ke tandas.
.
Yang best kesan regangan tidak seteruk anak-anak lepas. Malah susu kolestrum asyik keluar since preggy 7 bulan.
.
Alhamdulillah,sepanjang bulan puasa ni pun zah belum pernah gagal untuk tidak berpuasa. InsyaAllah Set Kehamilan Shaklee akan diteruskan sehinggalah tempoh menyusu anak nanti.
.
Tempoh kehamilan adalah satu tempoh yang akan dirindui kelak.

Salam sayang.
@harizah_azfar
017.413.4689

#kehamilan
#pregnancy
#SetVitaminIbuHamil
#IbuHamil
#IbuMenyusu
#IbuBerpantang
#MmIgers



posted from Bloggeroid

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics