Saturday, June 27, 2015

Shaklee 101 : Shaklee National Conference 2014/2015



Alhamdulillah..Allah bagi lagi zah kekuatan untuk menulis hari ni...banyak benda nak share tapi tak sempat-sempat...hihihi...

Pada 5-7 June 2015 yang lalu...pencapaian zah dalam Shaklee tahun lepas telah dibayar dengan Percutian di dalam Negeri 3 hari 2 malam...

Untuk layak dapat percutian ni kita kena ada 380 point..alhamdulillah lepas untuk zah...insyaAllah tahun depan kita usaha untuk 2 orang..so suami dan anak2 boleh bawa sekali.

Ok..back to story ye.
Zah dipermudahkan hari tu bila beli tiket kapal terbang dengan harga murah. RM140 je pergi balik. Dengan perut memboyot 33 minggu...zah doa2la lepas naik flight...tp zah bawala surat doktor...alhamdulillah takde masalah.




Sampai KLIA my upline Nik datang amik..lega jugakla..tak yah risau kena tipu naik taxi. Maklumlah..zah ni redah je datang KL tu..hihi...kitorang terus ke Palace Of Golden Hotel. Sarapan dulu sebelum mendaftar.



Lepas makan kenyang-kenyang zah pun mendaftar kat ballroom hotel. Untuk ambil beg shaklee + kunci bilik. Kebetulan zah masuk sekali dengan Master Herny..jadinya ketibaan kami disambut dengan bunyi-bunyian..macam anak raja...muzik tradisi gitu... zah juga dikalungkan bunga oleh President Shaklee...memang best giler..rasa sangat dihargai.



Kitorang mendaftar jam 10 pagi. Jam 11 am depa sediakan lunch...dalam jam 1 ada sesi bergambar sebelum gerak g jalan-jalan kat KL.

Ada tiga destinasi iaitu Istana Negara, Central Market dan Aquaria KLCC.

Gagah tau mak yong attend semua aturcara..rasa bersemangat sangat.



Kagum jugakla..even rakyat Malaysia..bukan senang nak jalan-jalan naik bas...memang macam pelancongla.

Lepas tu malam nya ada dinner pulak..tema fun fair..dah jadi budak2 zah dan kawan2..sebab kitorang main belon..makan pop corn...macam2...dapat hadiah door gift dan pewter dari shaklee juga.









Balik hotel..dapat lagi suprise dari shaklee...sekotak kolagen bernilai RM300.00...fuh memang rasa best giler...

alhamdulillah.
Day 1 yang awesome!
Tak rugi kalau kita konsisten dan buat sungguh2...

Love.
Noorharizah Azfar
017.413.4689
posted from Bloggeroid

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics