Monday, June 01, 2015

Shaklee 101 : National Conference 2015



Alhamdulillah.

Tahun ni Allah izinkan zah diraikan dalam 1 majlis gilang gemilang habaq hang!

Mcmana zah tau gilang gemilang? Last year masa zah g tak terima award pun rasa awesome sangat...

Tahun ni dapat award...nah..apa lagi..memang rasa best sangatla.



InsyaAllah. Jumaat ni zah naik flight ke KL. Pastu stay 3 hari 2 malam kat The Golden Palace Hotel. Semua ditaja oleh Shaklee untuk nereka yang layak dapat.

Nak dapat stay kat hotel kena ada 380 point. Zah dapat dalam 500 point..sayang kalau tak leh redeem utk suami sekali. InsyaAllah next yearla.



Sape yang nak g Shaklee National Conference ni pun boleh. Fee dia RM30 je. Tapi dapat goodies beg dia...hebat habaq hang!

Siap dapat collagen lagi...rugila sape tak p kan?



Kenangan tahun lepas. Tahun ni takdela nak posing cenggini sebab tengah preggy 34 weeks..hihi

Stay tune. Nanti zah kongsikan lagi kehebatan business shaklee ni ya.

Love.
Noorharizah Azfar
017.413.4689
Coordinator to Be

Instagram : @harizah_azfar
FB : www.facebook.com/izzahazfar

posted from Bloggeroid

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics