Tuesday, June 02, 2015

Confiment 101 : Set Bersalin Pilihan Hati



Sembang pasal berpantang ni.
 Zah ada 3 dah pengalaman. 
Pantang ikut mana yang dan... 
Pantang main2. 
Pantang sederhana dengan penuh tekad.

Jujur.
Pantang sederhana dengan penuh tekad akan 
buat badan u lebih kemas dan lain selepas kembali bekerja.

Masa anak ketiga.

Zah berpantang dengan jamu + vitamin.

Once kembali bekerja. Ramai yang tegur sebab semua nampak lain. 
Berat badan pun lebih slim serta muka dia seri lain.

So kali ni. Zah amik set yang sama jamu nona roguy.
 Pastu zah amik set shaklee.

Kebetulan dua2 set ini tengah promo murah sangat...tak lepas peluanglah.

Btw. Selain dari jaga pemakanan. Zah juga berbengkung. Bertungku. Stokin dan jaga pemakanan tau!.

Kenapa tak pantang cowboy?
takmolah..dah rasa dah..pitam kat office lepas balik dari cuti bersalin
badan tak fit.


Kenapa Zah pilih Nona Roguy lagi?
sebab zah memang suka pakai semua Set dia.
dari lulur, minyak, phytonatal dia, pencuci vagina dan teh dia
semua best habaq hang.

bau umahpun best je..bau jamu pantang.

mesti korang hairan kenapa zah amik set berpantang shaklee pulak
even dah amik jamu bagai.

tak panas ke badan?
insyaAllah vitamin ni even moden tapi diapun banyak khasiat
satu je niat zah.
zah nak kembali aktif
cepat-cepat sihat
anak-anak akan dapat kasih sayang sama rata
2 bulan bercuti, zah dah janji dengan husband
anak-anak nak jaga sendiri
insyaAllah
sebab masa bercuti ni je lah kita ada masa betul-betul dengan anak-anak.

anda bagaimana?
mahu cuba kedua-dua Set ini?
boleh PM zah atau waasap je senang
harga berbaloi habaq hang!

@harizah_azfar 
017.413.4689

1 comment:

Set Bersalin Shaklee said...

Zah, salwa kan pakai set bersalin shaklee je

ada haritu org bagi hadiah nona roguy tapi salwa tak termakan

sempat minum air akar dia je

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics