Tuesday, January 27, 2015

Entry 88 : 90 > Pregnant Kali Ini

Bismillahirrohmanirrohim.

Pregnant kali ni zah jarang dah menulis mengenainya.
Maafkan bonda baby adik..
masa yang asyik mencemburui dan kesihatan yang tidak berapa baik sering menyebabkan bonda terlupa untuk menulis mengenaimu.


Alhamdulillah, genab baby adik 12 minggu hari tu, mama dah ke klinik dan buat buku pink.
syukur kali ni, mama dapat sticker putih sebab semua keadaan normal
bonda pun dah scan baby adik sekali lagi
memang kamu besar seminggu dari tarikh jangkaan
mean, kamu kat dalam tu sihat walafiat sahaja.


terus terang
12 minggu yang pertama
mamalah orang yang paling aktif,
tak kisah kat office ke kat rumah ke

tapi sejak masuk 13 minggu ni
mamalah orang yang asyik kerjanya nak tidoq awai
selera makan dah takde
mula muntah teruk
dan hari ni dah 2 hari mama demam

Alhamdulillah,
ABnag Long, Kak Ngah dan Kak Lang Amani ok je
faham dengan keadaan mama yang memang lembik 2 minggu ni
kesian kat ayah yang terpaksa selesaikan anak-anak lepas mama balik kerja


Alhamdulillah,
kalau 2 kali kehamilan lepas.
masa time kak ngah n kak lang awak
mama menghadapi masalah HB rendah
kali ni
mama dah amik supplement shaklee
memang serasi,
seminggu mama makan vitalea tanpa culas
mama dapat naikkan HB
cuma masalah mama sekrang is tak larat..
bertabah sahajala kan baby kan...

mama makin big, baby makin sihat insyaAllah
15 minggu nan indah dah kamu di rahim bonda

Love.
Bonda
3+1 anak syurga hebat :)




1 comment:

AMIIZAA said...

salams zah,

congrats:):)

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics