Thursday, December 11, 2014

Entry 81 : 90 > Shaklee Motivation & Recogniton Rally

Sebenarnya ini merupakan motivation dan recogniton rally kedua yang zah hadiri selepas bergelar pengedar sah Shaklee pada 4 Disember 2013 yang lalu. Shaklee akan adakan 2 kali setahun dan masa kali pertama hadir tu, zah bergelar Supervisor....masa tu tak merasa diraikan...

tetapi alhamdulillah, baru-baru ni pada 7 Disember 2014, zah telah dijemput untuk diraikan bersama-sama dengan Pengedar Sah Shaklee yang lain...perasaan? seronok...sebab usaha setahun yang berbaloi.


Mula-mula zah just dapat sms dari shaklee kata belum dapat pengesahan untuk hadir atau tak...terkejut gak...nak sahkan apa sebab tak dapat surat lagi...

alhamdulillah, ada juga surat sampai rupanya..


ingatnya masa hari regocnition tu nak bawa husband dan amani
tapi sebab dia tak sihat
so zah g seorang,
sampai awal juga.
alhamdulillah.
dapat duduk kat depan sebab ada motivation dari leader yang best..so agak rugi kalau dok belakang kan?


bagi Leader Shaklee yang diraikan,
dia akan dapat riben macam kat tudung zah tu.
lepas tu akan dipanggil seorang- seorang ke pentas untuk terima sijil dan bergambar dengan Pengarah Jualan Shaklee


sementara tunggu event bermula
macam biasa isi perut dengan meal shake dulu.
omg...meal shake is sedap dan sangatla sesuai dengan tekak mak yang tengah loya-loya ni.


alhamdulillah,
telah diraikan dan dapat sijil ni.
walaupun agak lambat, setahun baru naik 2 rank dalam shaklee
tapi zah tak akan berhenti
insyaAllah akan usaha lagi supaya lepas ni rank seterusnya cepat sikit naik :p


I'm proud to be one of Shaklee Independent Distributor and Leader Shaklee
nak naik rank Senior Supervisor, at least kenada ada 1-2 supervisor di bawah kita.

zah actually, dah ada 3 leader.
doakan mereka effective dan zah boleh naik rank ketiga pula as coordinator
mustahil?...tidak sebab Allah pasti akan beri kita rezeki tu
janji usaha ye!


Lambat atau cepat seseorang dalam shaklee adalah based usaha
tak permu modal besar, tak perlu wang berjuta
komitmen berterusan dan percaya dengan kebolehan diri
kita pasti success!

kunci utama berjay : try produk!
tak try..macamana nak cuba

so korang, kalau beli dengan zah.
insyaAllah mostly produk dah cuba
so zah bukan sekadar pengedar.
tetapi pengguna yang sukses!

wanna join my team?
izzah - 019-4142469

Only Fighter will Survive!

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics