Monday, October 13, 2014

Entry 67 : 90 -----> Shaklee yang mengubah hidup saya.

{Pengguna Shaklee Yang Gembira }
Kome pernah rasa hidup kita turn to 360?
Zah sejak join shaklee 10 bulan lepas memang turn 360 hidup ni uolss...
...
Dari segi kesihatan memang superb!
Dari segi berat badan memang awesome la.
Dari segi kulit muka?
Puas hati sangat uolss..
Kenapa?
Sebab memang ketara sangat diri dulu yang muka kusam,
 badan gemuk pendek dan letih keje nak tido pantang ada masa terluang.
Kalau zah jadi korang.
Usia sekarang adalah waktu sewajarnya berubah.
Wanita terutama isteri kena pandai jaga diri.
 Jaga keterampilan.
We need to move  dr perasaan ai ok je dengan masalah sekarang ni...takde hal...
Jangan tunggu bila dah jatuh tangga.
Dah boring baru nak berubah.
 Trust me.
Bila dah turn 360.
 Kita tak akan patah balik.
Bangkit dan bangun berlari.
 
Cipta peribadi. Cintai diri.
Salam Sayang.
Izzah
0194142469

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics