Wednesday, September 24, 2014

Entry 60 : 90 -----> Aku Yang Belum Puas : Shaklee Effect!


Zah join shaklee sebab zah nak pregnant balik dengan berat bawah 50kg.

Kemudian, mula tahun 2013, gaji zah dah start nak kena potong untuk ansuran rumah.

Gaji bersih tinggal RM1000.00
...

Cukup ke nak bg anak~anak makan?

Sedang yang tak potongpun zah masih ikat perut. Dan berkira~kira bila nak beli baju anak.

Kelakar gaji sikit tp nak anak ramai...
 
entahla memang anak~anak zah rezeki.

Ok...zah mula dengan set kesihatan optimum dan
beberapa produk untuk set inch loss dan set kanak~kanak.
Malah suamipun Zah bagi makan suplement!

Satu-satu produk zah cuba.

Dalam 2 minggu dah nampak hasil.

Sejak itu zah share. Share dan share.

Bulan 1st dengan shaklee zah berjaya dapat 14%.

Zah dapat balik modal RM600 yang zah guna untuk join free membership.

Bulan kedua zah naik supervisor.

Yang ni best.

Sejak january 2014. Zah boleh ada 4 angka sama dengan gaji basic N27.

Alhamdulillah.

Sejak itu suami yang mula~mula sinis tetapi lama~lama dia dah nampak. Shaklee boleh bawa jauh. Shaklee sangat membantu zah dan keluarga dari segi kesihatan, kewangan dan kebahagiaan.

Kebahagiaam memang tak boleh dibeli dengan wang ringgit. Tetapi tanpa masalah kewangan rumah tangga lebih tenang.

Zah tak pernah solat dhuha sebelum ni. Join shaklee zah belajar dengan dhuha
Dengan tahajud dan lain~lain solat sunat.

Memang susah bila seorang kaunselor laktasi join shaklee.

Zah dikecam. Zah dihina.
Malah zah hilang kawan.

Tp zah tahu pilihan yang zah ambil. Allah mudahkan zah dengan shaklee.

Zah dah berjaya buang 11kg dr berat asal.

Zah dah ada 2~3K sebulan extra dr pendapatan asal.

Zah lebih yakin, lebih tenang dan lebih bahagia.

Zah RCA.
Anak~anak RCA.

Kami sekeluarga memang dah mengshakleekan diri kami...

Kesimpulan dia. Zah sebenarnya masih belum puas
nak lahirkan new leader yg konsisten dibawah naungan Inspirasi Smart MM.

Zah seorang yang dapat 4 angka tak puas. Zah nak bantu lebih ramai lagi.

Jom. Jadi SID yang berilmu dan success.
 Kembali pada Allah.
Buat sesuatu dengan niat untuk membantu dan berkongsi.
Rezeki akan lebih luah.

Tq
SyahNique Hazifah sebab sentiasa disisi.
Kalau dia takde mamg zah ni tak tahulah kemana arah.

Memilih nak duduk bawah siapa pun penting.
 Kerna leader yang baik adalah leader yang bersama korang masa jatuh dan bangun.

Istiqarah dan minta pada Allah. InsyaAllah dia akan beri yang baik~baik sahaja.

Love.
Noorharizah Azfar
 
 


No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics