Wednesday, August 27, 2014

Entry 48 : 90 ---> Testimoni Set Kecantikan Shaklee yang Meletops!

Sapela tak takut tengok muka berlubang macam kawah berapi.
 
Dah cuba bermacam-macam produk,
 
Alhamdulillah tergerak hati cuba Shaklee.
 
Bermula dengan ESP - Vita C dan GLA Complex.
 
Akhirnya Puan Ayu berjaya mendapat kulit yang lebih SIHAT dan LICIN.
 
 
Mengapa ESP - Vita C dan Gla Complex disyorkan untuk muka yang sedang naik jerawat tu?
 
Sebab ESP ni sumber protein dan dia akan beri makanan pada kulit kita,
 
sel-sel baru diberikan makanan sihat dan itulah sebabnya jerawat tu pun tak mau naik-naik dah.
 
kemudian Vitamin C dan Gla Complex pula adalah vitamin paling hebat untuk menyeimbangkan hormon dalam badan.
 
orang kata, cantik dalam insyaAllah cantik juga di luar tu.
 
 
Alhamdulillah - setelah Puan Ayu mendapat kulit muka yang lebih sihat,
 
kini beliau hanya maintain dengan Vita E, dan Vita C sahaja serta dijaga oleh pencuci muka nutriwhite pun shaklee based - barang shaklee ni memang selamatla...tu yang beliau konsisten.
 
 
nanti zah mesej / call korang once pembelian selesai :)
 
muah!
 
hari ni je 4 orang beli set yang sama - alhamdulillah, more to come!
 
izzah - 019-4142469

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics