Saturday, August 16, 2014

Entry 45|90 : Reward Diri dengan Bonus Shaklee

Alhamdulillah.

Bulan ni Zah reward diri dengan Set Penjagaan Wajah Enfuselle shaklee.
 Masih ambil set yang sama iaitu untuk kulit normal tp kering.

Memang mantap hasil penggunaan 4 bulan dengan set ni..jimat pun jimat..yang penting selamat dan sesuai dengan kulit zah.

Apa yang zah rasa lepas guna set ni. Zah tak perlu dah nak pakai make up tebal. Hihihi...mudah sikit nak solat..kalau tak jenuh nak sental mukakan.

Apa lagi ehh...oh muka lebih licin.
Tambah pula zah memang amal set kecantikan dalaman shaklee.

Yang tu entry lain ye...:)

Oklah..kalau nak cuba boleh je pm zah o email or waasap terus ke 0194142469

Zah pengguna so nak sembang senang sikit.

Beli harga ahli lg murah tau. Siap leh free membership g.

Hola je zah cepat.




No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics