Wednesday, August 13, 2014

Entry 44 : 90 -> Dulu lain sekarang lain dah kan?

 
 
Dulu lain, sekarang lain.
dulu single sekarang dah kahwin
dulu takde tembam sekarang dah kurus sikit :)
 
Alhamdulillah,
bukan nak katalah...bila belek gambar-gambar raya dulu-dulu
memang beza sangat la zah tahun ni..hihihi
seronok sangat bila dah jatuh cinta dengan produk shaklee.
 
Kenapa Ada Yang Kurus dan Ada Yang Tak Kurus
bila guna produk set Inch Loss Shaklee ni?
 
kalau zah, jawapan dia konsisten dan kemahuan tak tinggi
ada yang nak sangat kurus
tp tak usaha pun..
makan tak jaga
senaman tak buat
minum air masak tak nak
memang jenuhlah
 
zah since letak target nak kurus
banyak benda yang zah stop
air manis / air gas semua tak minum dah
zah stop fast food
zah kawal kalori
even zah ibu menyusu..zah tak makan sembrono
tahu dan makan apa yang sewajarnya sahaja
 
amalan senaman?
zah banyak jalan, zah mungkin tak buat senaman teruk2
tapi zah menyusukan amani..
so oklah kan...hihiih
 
 
 
masa zah mula-mula amalkan set ni.
ada je kawan-kawan sindir
nikmat makan takdelah
apalah itulah
makan serbuk je lah
 
sekali tengok....depa still dok kembung2 mcm tu juga :)
kita
kalau fikir pasal orang
memang tak habis
jenuh nak jaga hati orang,
orang tak jagapun hati kita
 
so korang,
kalau nak keep fit n slim
tak payah dengar suara-suara yang tak menyumbang langsung kepada kejayaan kita
buat dengan nekad
tunjuk kat depa
sebenarnya kita memang boleh kurus pun.
 
ok :)
 
nak beli sendiri leh klik link ni.
atau
nak beli melalui zah.
waasap or pm kat fb ye.
 
Noorharizah Azfar
019-4142469


2 comments:

Aty_Fared said...

yang penting 2-2 gambar sweet.. :)

✿ pink velvet ✿ said...

haah kurusnyer skrg.. jelez tgk :P

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics