Friday, July 18, 2014

Entry 35 | 90 ---> Penangan Set Inch Loss Shaklee

Hari ni Zah keluarkan semua baju yang ditempah untuk dibasuh wangi-wangi guna Set Pencuci Shaklee....sebelum basuh, try testla nak pakaikan....

Sekali.....
Baju tu membesar nampk gayanya.
Hihihi...mean..berat dah statik 47kg tapi inch loss tu masih ada dan maitain gitu....

Best!

So korang...kalau tengok tahun ni baju raya zah macam gedebeh je...jangan gelak ye...ada 6 pasang yang gedebeh sikit....hihi takpelah...janji tak nampak sangat tubuh badan tu kan...

Btw. Kalau korang still ragu.
Zah sarankan buka minda.
Sampai bila kita nak ada berat yang menakutkan.
Sampai bila kita nak solat susah?
Sampai bila kita nk makan makanan berlemak, berminyak dan tak sihat tu.

Kalau tak sayang diri sendiri. Sayang anak-anak kita. Jangan biar bila kita tua kelak. Anak-anak terbeban jaga kita sebab kita ada banyak sangat penyakit.

Kalau boleh, biarlah kita pergi dengan cara elok. Bikan pergi sebab kita yang jadi puncanya.

Berikut zah snaraikan Set Inch Loss Premium yang korang boleh order terus dengan Zah ye.

♡ Alfalfa / Herbalax - buang toksin yg tak nak keluar di Malaysia.
♡ Lecithin / Omegaguard - bakar dan singkir lemak jahat
♡ Cinch Shake - mengenyangkan dan jadi urus setia.
♡ Cinch Tea - meningkatkan metabolisme badan
♡ Phytocol St - sekat kolesterol yg membahayakan manusia.

Ok korang.
Zah hidang gambar awal Jun 2014 ye...jangan mual tau!

Salam hujung minggu
Izzah | 0194142469

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics