Tuesday, July 08, 2014

Entry 29 : 90 > "Kuruskan badan agar suami selesa"

Ini cerita Siti Sarah - ala penyanyi tu lah...hihihi....zah kongsikan sikit ye.
 

Sarah, 31, berkata, sebagai seorang isteri, dia enggan memiliki tubuh badan yang besar sehingga membuatkan suaminya itu kurang selesa dan kerana itu dia sanggup menurunkan berat dari 78kg hinggalah ke 48k...g.

“Sebenarnya suami tidak kisah pun cuma saya yang rasa tak senang hati. Tetapi saya mahu apabila suami pulang daripada kerja, sedap sedikit mata memandang melihat saya. Bayangkan pernah sekali saya mencuba sepasang baju yang pernah dipakai sebelum ini dan ianya langsung tidak muat”

Sumber : http://www.rotikaya.com

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kadang orang ingat kita ni suka-suka je nak kuruskan badan, ada pula yang jenis takpelah laki akupun tak kisah...betul sangat...husband zah bukan jenis tegur sayang dah gemuklah...or sayang dah berisilah...
 
cuma sejak zah semakin mendapat berat ideal....dari 57KG ke 47KG benda yang paling dan kerap sangat husband tegur dan kata adalah...ish sayang ni makin kurusla...hihi dah dah la tu kurusnya. Ok dah badan sekarang...
 
Alhamdulillah, 3 bulan konsisten set premium. dan seterusnya hanya amalkan betul-betul 2 benda iaiatu alfalfa dan cinch tea. Untuk Lecithin dan Omegaguard zah ambil bila zah makan macam naga berapi...hihihi
 
So berikut adalah Set Inch Loss Premium - kenapa Zah suggest korang amik premium? sebabnya dengan pembelian Se premium, kita usaha sungguh-sungguh nak kurus. Kita usaha nak kawal selera naga tu, kita tahu yang kita dah beli berderet botol suplement dan automatik kita akan sungguh-sungguh dapat berat ideal.
 

 
 
Bagaimana Set Inch Loss ini membantu Zah mengurangkan berat badan?
 
Amalan Zah setiap hari masa 3 bulan pertama adalah seperti berikut :-
 
 

 
Bagaimana nak beli?
boleh klik link dibawah ini ya.
 
 
saya akan hubungi tuan/puan
sejurus pembelian dibuat.
untuk guide cara pengambilan
 
segala dihujung jari.
 
Dari 57Kg ke 47Kg
 
 
izzah [ 019-4142469]
 


2 comments:

Ina Hashim said...

zah,

maksudnya wktu lunch and bfes tu x amik makanan lain selain yg disebutkan di atas tu ye?

Noorharizah Azfar said...

@ina hashim : amik.

zah makanlah...makan macam biasa tapi tak keterlaluan.

kiranya zah mula kawal kalori masuk. tak berlebihan.

nak cuba?
mehla waasap zah
019-4142469

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics