Saturday, July 05, 2014

Entry 25 : 90 > Bonus Raya Shaklee + Gomen

Alhamdulillah.

Zah memang dah agak Kerajaan Negeri akan bagi 1/2 bulan gaji bonus raya ni. Syukur alhamdulillah rezeki anak-anak zah yang 3 orang tu dan rezeki rumah batu ni...

Zah memang cakap kat husband. Jangan kacau bonus zah. Zah nak beli meja makan dan sofa baru. Hahahah rasa nak selit carpet juga.

InsyaAllah.

Bonus Shaklee?
Alhamdulillah.
Best tengok statement.
Sape nk bagi kita bonus yang sama dengan gaji PTD uolss?

So bonus shaklee nak buat apa?
Setel renovate rumah baru insyaAllah.
Alamdulillah dah 8k guna duit bonus. Bukan duit simpanan ye. Best ke tak best? Bestla.

Mcmana nak dapat duit bonus banyak?
Kita kena ada usaha yang konsisten.
Cinta hati yang betul-betul dengan produk.
Share dengan niat untuk help others to help others.
Jangan niat sebab bonus semata tetapi niatlah untuk membantu insan lain sukses.

Zah?
Masih belum berjaya 100%.
Tapi dah naik 2 tangga dalam shaklee.
Dah ada extra 3k 2 bulan berturut.
Dah ada more than 50 orang team di lapis 1. Dan bercucu juga cicit.

Dah lahirkan 3 leader.
InsyaAllah more coming.
Membantu orang lain dapat 2k is manis.

Alhamdulillah.
Bulan ni tengah recruite 4 lagi yang mahukannya.
Jika anda orangnya.
Mari cari saya.

Tak perlu segulung ijazah.
Cukup semangat yang kental.

Percaya sebelum berjaya.
Coordinator To Be
Noorharizah Azfat
0194142469

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics