Friday, July 04, 2014

Entry 23/90 >>>> Aura Positif Kuat

Alhamdulillah. Hari ni day 6 dah kita puasakan?

Ibu menyusu ada masalah tak?

Mcm zah so far si good.

Amani masih rutin nyot nyot kuat masa bonda ada.

Zah juga memerah 1-2 kali sahaja sekarang.


Alhamdulullah. Julai ni zah punya ulangtahun ke 31.

Kehidupan 31 tahun memang sangt hebat.

Syukur pada Allah juga sebab gerakkan hati zah u tuk beubah dengan Shaklee.

Yup. 6 bulan yang efektif dengan shaklee zah dah dapat bonus 4 angka sama banyak dengan gaji PTD Gred N41.

Tak sakit kepala krna buat paper. Kena kutuk dengan staf tp leh dapat banyak duit extra untuk bantu husband.

Btw. Zah memang dapat 4 angka since Januari 2014. Tapu mula Mei zah dapat gji PTD pula.

Best ke tak best?

Tentulah bestkan.

InsyaAllah. Bila niat kita betul. Buat dengan betul. Jangan menipu. Buat sungguh-sungguh. Letak matlamat. Letak kesungguhan dn kemahuan kat depan.


Buang hand brek ke brek kaki ke. Brek tangan ke.

Brek tu yang buat kita lambat.

Zah tak tau orang lain. Zah dengan husband kerja. Tp kami cukup-cukup sangat duit setiap bulan.

Tambah pula bila kami start potong duit rumah. Husband sebiji. Zah sebiji.


Hahaha mau tak pening.

Zah mula-mula nak buat shaklee ni aim rm800 je. Sebab tulah nilai potongan rumah.


Tp bila zah boleh dapat more than RM1000 sebulan. Naik ke RM2000 sebulan. Boleh ke RM3000 sebulan. Wah menarik ni. Sebab zah pasti semua orang nak jumlah yang sama. Zah buat part time tau.


Kerja?

Anak kecil?

Bukan alasan.

Zah pun anak berderet.

Zah kerja dan zah pun sangat bz dgn life as pekerja. Tp zah ada caranya...hihihi kalau nak tahu apa rahsia zah. Boleh je zah share apa cara zah guna.

Yang penting ada beberapa amalan magic yang akan bantu kita sukses.

Percaya pada diri dan percaya pada Allah.

minta banyak-banyak.

Allah pasti bagi.

InsyaAllah.


Izzah | 0194142469


No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics