Saturday, July 05, 2014

Entry 26|90 >>>>> Teh Ajaib Kesan Segera

Hai korang.
 
Hari ni rajin up entry.
Hihi...ok meh nak share.
 
Antara rahsia berat zah turun dan dapat inch loss yang banyak adalah
dengan konsisten mengambil Cinch Energy Tea Shaklee.
 
Masa bila nak ambil?
Bulan puasa pula ni...
Zah akan minum masa sahur.
InsyaAllah kalau yang bangun jam 4 pagi tu.
Energy dia sampai jam 11 malam masih ok..
Takdela rasa lemau mcm kuih masuk angin.
Atau amik masa buka puasa.
 Cuma kalau amik masa buka, tenaga kita full karang tak leh tido lak.
 
 
Kalau nak tengok bola...boleh sangat hidang 1 untuk husband korang...
Cara bancuh?
Senang giler.
Leh bancuh air panas.
Leh bancuh air jus
Leh camput air sejuk
Leh letak madu
Leh letak gula
Leh letak laici
Leh letak apa yang kita suka.
Sedap.

Meningkatkan metabolisme dan memberikan rasa kenyang.
Memberikan tenaga 4 kali ganda dr biasa tau.
Kesan serta merta...

Nak cuba?
Cari zah na atau klik je link ni. order terus - Cinch Energy Tea
 
The best SID in Town.
Izzah  [0194142469]

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics