Tuesday, June 10, 2014

Entry 8/90 : Jumpa dengan Mr. Roger Barnett : Chairman and CEO of Shaklee Corporation.


Oh korang....sebelum update pasal National Conference dan disebalik tabir segala kejadian sepanjang kat sana...zah nak update benda ni dulu....hihihi bangga giler dapat bergambar dan bejumpa secara bersemuka dengan Mr. Barnett.
 
Macam nampak kami sebaya je...huhuhu tapi umur dia dalam 49-50 an je uols....sempat Master Herny ni kongsi dengan group MM mengenai tips kekal mudah dr Mr. Barnett adalah dengan mengamalkan gaya hidup sihat...
 
walaupun setiap masa beliau amat berharga, dia tetap buat sedikit exercise dan jaga makan...tak dilupakan supplement yang sewajarnya....pendek kata, bijaklah menentukan hidup diri sendiri.
 jangan ikut orang sangat.
 
Zah ada banyak benda nak kongsi dengan korang, doakan zah dapat momentum yang hebat untuk menulis setiap hari...insyaAllah.
 
Kalau nak baca pasal Mr. Roger barnett ni..leh g website depa :  http://www.shaklee.com/us/en/leadership.s.html#bio-rogerbarnett
 
oh nanti Zah share pasal the latest of me after 6 month join dan makan suplement shaklee
ya...
zah bagi teaser gambor dulu.
:)
 
Jumpa next entry ya!
 
 

 

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics