Wednesday, June 04, 2014

Entry 7 / 90 : Ulangtahun Bisness Partner Ku : Happy Birth day abang!


Alhamdulillah, kanda yang dinda sayang.

Selamat Ulangtahun Kelahiran.

Semoga Allah kurniakan kesihatan yang baik padamu sayangku.

Semoga dirimu dilimpah kebahagian dan kasih sayang tanpa batas dari Allah, isteri dan anak-anakmu.


5 Tahun juga kami bersama ke tempat kerja, setelah Zah berpindah office, memang tak menyempat nak lunch or sarapan pagi bersama...husband zah pun jenis faham, zah sangat jarang makan bersama even kami kerja 1 bangunan je...huhuhu...

anak-anak dah besar, rasanya malam ni bawa dia g makan dengan anak-anak je...macam selalu, hadiah dah bagi in advance....hihihi hadiah apa? rahsialah...hihihih

semoga allah mudahkan dan panjangkan usia kekasih hatiku.


No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics