Tuesday, June 03, 2014

Entry 6/90 : Rebranding : CEO ISMM - Inspirasi Smart MM


Alhamdulillah, 6 months dalam Shaklee...zah rasa dah semakin matang....walaupun kata Master Azlin ke Master Puteri...Zah lupa...kalau tak cukup 12 bulan, kita masih baby lagi..belum matang..still banyak ranjau dan duri yang kena lalui...yelah MLM Shaklee bukan macam MLM SKin Cepat Kaya yang kebanyakan orang rasa tu...kena kerja keras untuk dapat 200% kenaikan bonus dari asal...tu untuk rajin..untuk si malas..jangan harapla...so konsep usaha tangga kejayaan sangat perlu dalam shaklee ni.

Yang paling best, sayangi diri..kita selalu kata aku jeles betul dengan master polan tu..macam senang je dia bisnes..asyik bercuti je...g jalan-jalan...tp hakikatnya disebalik perjalanan master beliau, dah banyak benda yang beliau lalui untuk success...

So from now,

sayangi diri, sayngi organisasi anda.

Zah lahirkan Smart Inspirasi MM - jiwa dan cinta shaklee ku disitu, ku merunding suplement yang anda perlukan, ku mendorong anda untuk success kerna ku percaya, andai ada usaha pasti segala impian itu akan tercapai.

jana 5 angka?
tak mustahil

Percaya Sebelum Berjaya
CEO ISMM

izzah / 019-4142469


1 comment:

nurul huda said...

Tahniah..boleh tumpang aura Zah sekali?

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics