Tuesday, June 03, 2014

Entry 5/90 : I.C.U - Inner Circle United : Nothern Elite Tour

Alhamdulillah last friday zah dapat Attend ICU - Inner Circle United : Northern Elite Tour by Group Super Mommies...apa ICU ni? macam cross coaching dari sideline under jutawan...3 master 1 Presidential Master mai bergabung sebarkan aura magic depa!

Best habaq hang!

Moh layan gambar ya!


Sebenarnya, Sungai Petani Golf & Resort tidaklah jauh mana dengan rumah zah, adanya majlis ilmu ni buatkan hati berkobar-kobar nak g..tambah pula bila dapat jumpa PM Cery dan Master Azlin n Master Putri serta Master herny kan...sape tak datang rugi sangat...

Ikut hati nak je drive sendiri...tp bila husband sudi nak hantar Zah ritu...oh pucuk dicita ulam mendatang katanya...terus setuju...tq husband!


Yang best, malam sebelum majlis ilmu tu...arround jam 11 malam Master Herny waasap minta Zah jadi pengacara majlis, so mula2 nak buat majlis formal..tp sebab tak nak boring zah redah kasi pecah juga majlis ilmu tu...best!


 InsyaAllah segala ilmu yang dipelajari zah akan amalkan dan ajar kat anak-anak juga..nak success dalam shaklee rahsia dia duplicate, jangan banyak tanya...buat je....best giler...rupanya dah 6 bulan yang sukses zah dengan Shaklee ni.


Jujur, masa master Azlin sharing tu..zah dah menitis air mata dah...sebak bila dia kata kalau push factor u anak, mean u dah commit dan janji tu kena tepati, jangan main-main...buat sungguh2..tak berjaya bukan sebab shaklee tp sebab diri sendiri.

saynagi diri sendiri katanya...jangan asyik fikir pasal orang lain..aura negatif jauhi..sebab mereka tu akan merosakkan momentum kita...



Next session Master Puteri...subhanallah..sangat comel walaupun dah berusia 36 tahun...memang kagum..so kita nak success memang kena jadi magnet yang hebat.

RCA tu wajib, rancang, tulis dan bercakap dengan diri..insyaAllah....percayalah...

Master Herny?
Dia memang master yang hebat group MM.

Zah sebagai cucunya yang hebat juga bangga giler masa annouce untuk dia bagi talk..entah semangat membara gitu...so dia bg tips hebat utk jadi leader...

nak tau? kena join ISMM la...


Presidential Master Cery pun datang, zah salam dia, zah peluk dia..zah makan semeja dengan dia...

jutawan muslimah yang zah kagumi...duit banyak sampai nak gunapun tak tahu nak guna kemana...huhu....apa yg kita rasa sekarang ni...semua dia dah rasa dulu...so kita..takde alasan malas or tak reti nak buat...

nak kaya usahala...

back to basic je rahsia kejayaan kita ni.


tengok...ai menepek belakang master hebat tu!
alhamdulillah...sebab depa punya semangat tu zah closing mei bergaya giler tau!
best!


Alhamdulillah. kelas ilmu, menaikkan semangat...jumpa leader...mak kita..bentangkan plan dan minta dia permudahkan...amin ya Allah...sebenarnya, kalau korang kaki bisnes...shaklee memang bisness yang sangat hebat..janji usaha, tanya leader dan buat sungguh2..

Bulan Mei 2014 memang awsomela sebab bonus zah sama dengan gaji pegawai PTD.
best!.alhamdulillah lepas car fleet dan akan usaha ke arah tu lebih lagi bulan ni.

Ya Allah permudahkan Zah ya Allah.

CEO ISMM - PERCAYA SEBELUM BERJAYA
izzah / 019-4142469


1 comment:

nurul huda said...

salam perkenalan

Menarikkan program ini. harap ada lagi selepas ini...

Zah memang pandai jadi MC...ada gaya master.

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics