Monday, June 16, 2014

Entry 13/90 : Shaklee National Conference 2013/2014

 
Nak update jugak pasal Shaklee national Conference 2013/2014 ni.
 
Zah baru je join dan aktif dengan Shaklee,
 
Tp bila ada event rajin join...
 
sebab?
 
Aura orang yang join ni lain...
 
syok je sedut ilmu dari orang-orang hebat ni...
 
 
 
Jujur, zah tak taupun g event akan dapat goodies beg
memang ke sana macam gelas kosong..
kalau orang lain exited nak naik pentas amik award,
zah g tanpa awardpun...
cuma dah rezeki
zah dapat gak beratur panjang dan merasa naik award sambil gendong amani
insyaAllah cycle 2014/2015 ni banyak award zah akan dapat nanti :)
percaya sebelum berjaya gitu.
 

 
 
Ok meh kita tengok apa isi goodies beg tu ye.
 
dengan harga tiket RM30
Ada shaker,
ada voucher produk RM50
ada 2 sachet Cinch Tea
ada 2 sachet Nutriferon
ada 1 pelekat kereta
name tag conference
Beg Shaklee
 
Berbaloikan dengan RM30.00
 

 
Oh ye, untuk star achiver, mereka juga dapat Majalah Wanita dan Surat Khabar yang ada berita pasal shaklee, oleh kerana zah pun start achiver..hihi dapat jugaklah 1...so zah dapat 3 set goodies beg ni...
 
best tak?

 
Ni actualy, gambar hari kedua..
sampai awal so bolehla bergambar feeling aura Master..
allhuakbar..seronok g event ni sebab anak-anak merata-rata
semuanya berjaya dan tak perlu tinggalkan anak-anak
tu yang best...
 
 
 
ok ni zah dengan mak Shaklee dan opah shaklee yang best!
emak shaklee saya tak pernahpun paksa saya nak buat apa-apa.
dan biasanya zah sendiri akan waasap or pm biler tetiba
banyak tau award mak n opah saya dapat.
so saya cabar diri.
tahun depan saya pun mesti turun naik stage amik award juga.
 

 
hari kedua berkepit lagi dengan team.
opah belanja makan uolss
sedap!

 
oh, ke National Conference juga dapat jumpa sideline yang awesome.
jumpa SR KO Kak jem...cantik orangnya...laju je dia naik rank!
jumpa dengan kak riniy, sideline zah.
jumpa dengan nora pun sideline
best!
 
Tapi paling best bila dapat jumpa orang paling gagah di Shaklee
Mr. Roger Barneet - orang kaya tp bapa dia still suruh dia usaha sungguh2.
antara hendak dengan tak hendak usaha je sebenarnya kita ni.
bak kata pepatah
hendak seribu daya
tak hendak seribu dalih.
alasan tak ada masa, bizi semua tu patut letak tepila.

 
Korang,
ni pula Dr Shaklee - Dr. Bruice Daggy ni ada cerita sejarah dia jadi doktor
dia kata, dia mula pentingkan kesihatan masa tengok ayah dia mati sebab serangan jantung
walaupun dia cakap bahasa inggeris sepanjang sesi penerangan produk dan bengkel produk
semuanya zah faham.
apapun, tak nak makan suplememnt tu terpulang pada diri.
kalau rasa dah boleh protect diri dari benda2 jahat
boleh je tak makan suplement uolss
benda ni pilihan.
 

 
hah, ni gambar dengan CEO Shaklee ler...gambar mahal tu.
insyaAllah
PERCAYA SEBELUM BERJAYA
MASTER NOORHARIZAH AZFAR BINTI ALI BAHRUN


Mereka semua ni Orang Hebat dengan Shaklee
mereka hebat kerana mereka konsisten
antara nak dan tunggu
atau nak dan usaha sungguh-sungguh
 
kadang-kadang
kita ni terlalu banyak pilihan
bila banyak pilihan
kita susah nak buat keputusan
pada zah.
bila kita kembali pada yang Maha ESA.
InsyaAllah keputusan kita pasti tepat!
 
Kembali ketemu
Shaklee National Conference 2014/2015
 
With Love
izzah
Master To Be Cycle 2014/2015
019-4142469

 

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics