Wednesday, June 11, 2014

ENTRY 10/90 : TESTIMONI SET INCH LOSS SHAKLEE SELEPAS 6 BULAN

“Without desires and dreams, your thoughts do not matter and you can think whatever you want to.”
Stephen Richards, Think Your way to Success: Let Your Dreams Run Free
 
 
Alhamdulillah, tak sabar nak share ngan korang pasal ni....hihihi ok gambar kat atas tu debab tak? debab le uolss....memang nampak sangat mak anak tiga yang selebet....ish tak boleh jadi ni....kenala kekal cantik dan slim even anak berderetkan?
 
Ini antara entry awal-awal masa zah mula makan suplement shaklee. Bolehla jengok-jengok entry lama tu...
 
Masa 2 minggu makan suplement :
 
Masa 2 bulan makan suplement :
 
Masa 3 bulan makan suplement :
 
kalau ikut, memang menarik je kan perjalanan zah nak kurus ni...hihihi jujur, nyesal tak amik dr awal...kalau tak takde la selebet je manjang...
 
So, the latest of me macam gambar kat bawah ni lah...dah ada shape yang lebih baik, dah lebih yakin diri....berat turun dari 57kg ke 47kg tu dalam 6 bulan ni.

 
Susah sangat ke nak kurus?
 
Susah kalau kita rasa susah, susah kalau kita hangat-hangat tahi ayam...tapi kalau kita buat betul-betul. Kita aim sekian-sekian berat, kita kawal apa yang patit...insyaAllah bukan mustahilpun nak kurus dengan sihat ni.
 
Yang bestnya zah makan betul-betul set premium ni 3 bulan pertama. Lepas berat dah stabil, ada jugakla zah skip sikit-sikit macam lecithin tu...tp yang wajib amik 3 benda ni..kalau tak amik rasa tak best...hahaha sebab selera jadi macam naga.



Btw, macamana zah boleh kurus selain dari makan suplement shaklee?
 
Zah masih lagi menyusukan amani yang selera menyusu dia macam naga tu...hahaha banyak kalori terbakar bila bf baby.
 
Zah juga kawal pemakanan, zah kurangkan pengambilan nasi setiap hari...sendiri rasa tak nak makan banyak.
 
Zah berhenti terus amik fast food dan air bikarbonat.
 
Zah amalkan gaya hidup sihat. Kurang gula, garam, perisa.
 
Air masak secukupnya 2.5l sehari.
 
dan sesungguhnya TEKAD tu sangat penting.
 
Lantakler uollss orang nak kata apa.
 
janji uolss tau kenapa uolss nak sihat.
 
 
gambar lama, tapi bukan takat kurus
 
Zah perasan zah punya kulit mukapun dah semakin baik.
 
Zah amal apa?
 
ok nanti zah share tau!
 
nak cuba set ni, meh pm/email/waasap zah laju-laju.
 
zah akan bantu korang untuk kurus, slim dan cantik sekaligus.
 
tak percaya?
kena percayalah
 
PERCAYA SEBELUM BERJAYA
 
IZZAH
019-4142469

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics