Wednesday, May 21, 2014

Bila lama tak menulis


Ya Allah punya lama tak menulis....sampai orang kat gambar tu tanya..lama blog tak update ye sayang....hihihi banyak sangat yang nak share tapi masa dan waktu kena susun betul-betul...zah cakap kat husband, nak kurangkan waktu tidur, tp husband kata karang sakit lak...so kita tengok macamana ye nanti..blog kena juga update...
 
Alhamdulillah, bula kedua di pejabat baru memang kehidupan totally berubah...banyak benda kena buat, banyak benda kena belajar...tp zah enjoy dan takdelah rasa terbeban or menyesal pindah office baru.
 
 
 
Shaklee?
Antara moment hebat yang Zah rasa banyak ubah Zah jadi orang lebih terurus. Selalunya setiap hari memang ada slot sejam untuk buat schedule post di facebook. Cuma zah tak sempat menulis panjang-panjang di blog....oh ruginya.....Lepas ni memang kena buat jadual waktula....nak income RM10K..kena usaha nya 10K juga...hihihi...alhamdulillah, zah dah tangga /rank kedua dalam Shaklee. Income pun sama banyak dengan gaji dah...best sangat!

Shaklee bukan lagi kerja sampingan. Shaklee dah jadi kerja utama + kerja sekarang..sebab income yang dapat sama banyak...sekarang zah tengah usaha untuk up car bonus...insyaAllah PASTI boleh.

 
 
 
 
Alhamdulillah, kunci rumah pun dah dapat...seronok berganda tahun ni..memang sedikit penat, banyak pula tu wang nak guna...last week habis duit bonus bulan 4 buat bayar TNB dan beli lampu dan kipas untuk wiring..hihihi alhamdulillah..seronok dan teruja sangat...nasib ada husband...so dia banyak tolong dan bagi semangat..kalau tak angin asyik kelaut sahaja...


InsyaAllah, Aura husband yang buat zah kuat lately...tq husband sayang...nanti sayang belanja makan ehh!

nanti menulis lagi.
isyaAllah.

Love.
izzah
 

1 comment:

Fyda Adim said...

yeahhh zah kembali menulis..rindu nk baca blog zah..:D

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics