Wednesday, March 05, 2014

Suplement Bukan Untuk Wanita Sahaja Yang lelaki Pun Ada Tau!

Bulan lepas, order Zah banyak dari para isteri yang sayangkan suami mereka. Alhamdulillah suami pula ramai yang tahu bahawa menjaga kesihatan itu wajib. Mereka amat diperlukan oleh mak,isteri dan  anak-anak. Banyak tanggungjawap orang lelaki ni.

Sebenarnya ada banyak vitamin yang sesuai untuk kekanda kita. Kalau nak turunkan kolesterol, ada vitamin yang sesuai, kalau nak gagah perkasa ada vitamin dia..kalau nak sihat dan bertenaga pun ada. Maklumkan kepada saya, dan saya akan share apa yang sesuai dengan kesihatan suami kalian ye...Antaranya adalah Zinc Shaklee, Vita E Complex, Vivix, Coq Health Plus dan Omega Guard...


Jangan tak tau, lelaki juga tidak terkecuali dalam menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti penyakit jantung, kencing manis, obesiti, strok dan banyak lagi. Perubahan hormon di usia 30 tahun yang membawa kepada masalah kesihatan yang rumit juga akan menjadi punca kepada masalah mati pucuk, pembesaran prostat, kelesuan dan kekurangan tenaga dan stamina.

InsyaAllah dengan pengambilan suplement yang betul akan membantu suami kesayangan kita memelihara kesihatan prostat mereka, meningkatkan kecergasan dan kesihatan badan, dapat memelihara jantung yang lebih sihat, membantu mengekalkan tekanan darah yang normal juga mengawal tahap kolesterol yang sihat.

Konklusinya, sayang suami...hadiahkanlah suplement mengikut keperluan badan mereka. Tak lalu banyak-banyak, amik sebotol Vivix pun dah membantu. InsyaAllah, kita ikhtiar demi masa depan yang lebih baik.

Btw, suami saya sedang makan Vita E dan Zinc - kelebihan dia? waasap/telegram  saya ye..hihihi ---------------------------->019-4142469

Love dari hati,
Izzah
019-4142469

*Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics