Tuesday, March 18, 2014

3 Month : Perubahan Guna Set Inch Loss Shaklee

Alhamdulillah, korang...Zah nak kongsi positif feedback dengan Shaklee - truely, bila kita ada push factor...dia memang jadi semangat giler, sampai selera nak makan tu takde...hahahah masa mula2 husband bising gak, sebab Zah ni jenis kaki makan...pagi siang malam makan je..alasan nyusukan amani...hihihi tapi betulla keje asyik lapar je....

tapi bila konsisten dengan vitamin-vitamin shaklee ni...wallah.....rasa awsome sangat..memang badan lain,muka lain, stamina lain, tenaga lain....truely, rasa nyesal tutup hati tak nak jaga badan awal-awal, dah umur 31 tahun baru lah terbuka hati nak makan suplement bagai...hihihi tapi takde istilah terlewat untuk berubah.

Nawaitu kuat, dan hasilnya pasti akan dapat dilihat.

Ok, Zah dah share sebelum ni yang Zah konsisten dengan Set Inch Loss Shaklee. Dalam set ni ada alfafa, omegaguard, lecithin, esp dan cinch shake juga cinch tea. Memang nampak beza sangat badan sekarang....tapi kita bagi gambar tu last ye..hihihi...

Perubahan 1st Zah nak kongsi adalah saiz kasut.


3 Bulan dan Zah punya saiz kasut semakin mengecil. Nampak macam kelakar tp inilah hasilnya bila lemak tepu dalam badan dibuang....Macam Zah saiz kasut dari saiz 7 ke saiz 6 dan sekarang memang pakai saiz 4 dah...hihihi seronok tak? Sekarang pening nak cari kasut saiz kecil lak...

Perubahan Kedua -Saiz Muka

Seronok sangat bila muka dah tak tembam sangat dah, kalau dulu sama naik dengan pipi amani ni hah...hihihi sekarang tidak lagi...lega sangat..nampak la dulu lemak kat pipi tu memang banyak...hahahha

btw - gambar november tu muka tebal dengan make up, gambar latest mac tu gambar suci murni tanpa make up....set enfulselle memang sangat sesuai dengan muka Zah..meremajakan kulit gitu..tambah pulak vitamin lain kan...alhamdulillah....syukur sangat.

Perubahan Yang ke tiga - Berat Badan Yang Ideal


 
Mendapat berat ideal bukanlah tajuk utama dalam kepala bila amik vitamin shaklee. Terus terang Zah just nak sihat. tp kalau dalam masa yang sama berat ideal tu bukan lagi mimpi. InsyaAllah, Zah akan preggy anak ke empat dengan berat idaman...hihihi seronok sangat....

Perubahan Yang Ke empat : Susu Amani masih stabil


Alhamdulillah - bulan bulan ke 16 menyusukan permata hati. Zah masih berjaya memberikan yang fresh dan segar untuk amani. Malah susu Zah masih berkongsi dengan anak susuan Zah Muhayra. Susu cukup even Zah mengawal kalori intake, walau diet dan hanya makan mengikut keperluan. InsyaAllah, bila memerah dengan konsisten, susu tak akan drop. Janji makanan yang diambil tu makanan sihat.

Zah memang utamakan amani dulu, Badan sendiri jatuh tempat kedua dulu...tp dengan shaklee zah dapat semua serentak....alhamdulillah...terima kasih Allah.

kalian,

Mimpi untuk dapatkan berat badan ideal tu pasti.
Dapatkan push factor.
dapatkan rundingan dan konsultansi.
InsyaAllah produk yang betul pasti akan menggembirakan diri anda.

Love,
Izzah
SID 1085702
019-4142469

Dapatkan Set Inch Loss dengan Saya - 019-4142469


1 comment:

Petak Bunga said...

kaki pun leh kurus ek...
:)

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics