Thursday, February 13, 2014

Sakit Pinggang Yang Amat!

Dua hari lepas, Zah sakit pinggang yang amat sangat!,Zah perasan semua ni bila Zah mula aktif pakai hig heels ke office...hihihi nak melawa punya pasal, pinggang sakit tak boleh blah! Kebetulan amani lately menyusunya tak henti-henti dari tengah malam ke pagi, posisi tidur zah tak betul rasanya...jadi semua memang jadi punca sakit pinggangla.


Bila dah sakit ni, kadang...nak buat kerja pun bad mood kan? Malam tu bila balik umah tak tunggu waktu tidur dah...selesai makan semua terus amik 4 biji Ostematrix. Kali ni Zah juga tambahkan 1 biji B Complex. Alhamdulillah. Bangun pagi ligat je! macam takde dah sakit pinggang tu...lega sangat!

Malam tadi Zah amik lagi rutin yang sama. Syukur pagi ni pun takde masalah sakit pinggang. Sejak dah berumur ni. Badan kita memang sensitif sikit. So, pada Zah dari kita makan ubat tahan sakit yakni panadol. Better kita makan suplement yang diyakini boleh bantu kita.

Meh kita tengok apa kebaikan Shaklee Ostematrix yang bukan hanya mengandungi kalsium-magnesium yang penting untuk tubuh, tetapi juga mengandungi Vitamin D yang penting untuk penyerapan kalsium
 
Apa yang terkandung dalam Ostematrix Shaklee?
  • 1,000 mg (100% DV) kalsium unsur dari sumber alam semula jadi yang paling yang concentrated dan mudah diserap
  • 400 mg (100% DV) magnesium untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang dan membantu menguatkan tulang
  • 400 IU vitamin D (100% DV) untuk merangsang penyerapan kalsium
  • Boron dalam jumlah yang disokong secara klinikal untuk membantu metabolisme tulang
  • Vitamin K membantu mengikat mineral untuk membentuk tulang
  • Mangan, copper, dan zink - co-factor yang mengaktifkan enzim yang membantu membina jisim tulang
Kenapa anda perlu pilih Ostematrix Shaklee?
  • Nutrien pembinaan tulang yang lengkap
  • Terbukti secara klinikal
  • Mudah ditelan dan mudah diserap badan
  • 100 % menggunakan bahan semulajadi
Siapa yang perlu mengambil OsteMatrix Shaklee?
  • Mereka yang kurang mendapat zat2 membina tulang dari pemakanan harian.
  • Mereka yang mengambil berat tentang pembinaan tulang dan mengekalkan tulang yang sihat untuk jangka masa panjang
  • Mereka yang merokok, pengambilan alkohol yang tinggi, atau kerap minum minuman ringan - tabiat gaya hidup yang boleh mengehadkan atau mengganggu penyerapan kalsium
  • Wanita yang berumur 30 tahun dan ke atas, remaja dan warga tua.
  • Ibu hamil dan menyusukan anak
  • Wanita yang mengalami gejala PMS
  • Mereka yang mengambil berat tentang tekanan darah yang normal
  • Sekiranya anda sukar menelan kalsium dalam bentuk lain
 Apa Kebaikan mengambil Ostematrix Shaklee?
  • Bantu tidur lena sepanjang malam.
  • Badan terasa bertenaga & mudah bangun pagi keesokan harinya, terutama apabila digabung dengan pengambilan Shaklee B-Complex.
  • Menghilangkan lenguh-lenguh & bisa-bisa badan.
  • Mengurangkan rasa sakit pinggang & kejang kaki terutama buat ibu hamil .
  • Melawaskan sistem penghadaman – mudah ‘membuang’ keesokan harinya (bukan cirit birit). 

Lots Love Of Energy,


Izzah.

019-4142469


---------------------------------------------------------------------------------


Dengan setiap pembelian vitamin Shaklee dari saya, anda layak mendapat:

- Beli Shaklee pada Harga Istimewa
- Jadual Makan Vitamin
- Konsultasi Percuma Berterusan
- Jemputan ke group 'exclusive' di Facebook
- Peluang menjana side income bersama Shaklee

Hubungi : Izzah (wassap/sms/call)
+6019-4142469
izzahazfar@gmail.com
 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.* 

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics