Friday, February 28, 2014

Impian Berat Ideal Itu Pasti Dengan Set Inch Loss Shaklee


Ini gambar Ogos 2013

Kalau ikut takdela besar manapun Zah ni.

Orang selalu kata, Zah dah kurus dah.

Tapi badan kita, kita tahu apa yang kita nak.

Tengok perut,

tengok peha.

tak best.

badan macam biskut.

Lemau.

Umur baru 30 kot

takkan nak tua dengan perasaan tak best ni.

lepas tu Zah nekad.

Zah perlu dapat berat ideal.

tekad yang dimulakan secara tidak sengaja :)

Zah nawaitu nak segar

tapi Zah dapat kurus!

bukan mimpi atau tipu

2 bulan dengan Shaklee

Zah dapat buang lemak tak best di muka - zah perasan sebab cermin mata longgar, pipi tak tembun sangat.

3 bulan dengan shaklee - Zah tukar 3 saiz kasut ye. dari saiz 37 ke saiz 34 sekarang.

3 bulan dengan shaklee - zah terpaksa buat 5S baju-baju kerja sebab semuanya longgar.


Shaklee - menawarkan set inch loss yang terbukti berkesan. Selamat dan sangat membantu usaha ramai orang yang mahukan berat badan yang ideal.


Dapatkan Konsultansi dan Juga bimbingan sepanjang anda mengambil set ini.

Love,
Izzah
019-4142469

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics