Wednesday, February 19, 2014

Bila Kali Terakhir Memberi Hadiah Pada Diri?

Alhamdulillah, Allah izinkan Zah lagi kali ini - kebetulan Zah naik rank supervisor bulan lepas, Bonus masuk ngam-ngam masa ulangtahun perkahwinan ke 7 kami....semua keperluan dah diselesaikan..maka diri inipun 'merewardkan' diri sendiri...kira beri hadiah pada diri sendirilah pula ye.....

 

Antara tujuan Zah join Shaklee ni bukan sebab nak badan sendiri sihat, tap zah juga kongsikan dengan suami dan anak-anak, ibu dan ibu mertua juga adik ipar. Maknanya...semua orang disekeliling Zah sihat bersama.

Kalau bonus bulan Januari Zah bagi sedikit allocation untuk kesihatan anak-anak dengan Nutriferon. Alhamdulillah bulan ni Zah allocation kan sikit untuk reward diri sendiri pula.
 

Muka Zah memang dari dulu sensitif, takde jerawat tapi kalau tak pakai pelembab..kulit muka akan jadi kering dan menggelupas. Untuk dalaman, Zah dah makan vitamin kecantikan seperti Esp, Collagen Powder, Vitamin E Complex, Vitamin C, GLA Complex dan B Complex...so untuk luaran pula Zah cuba guna produk Enfuselle Shaklee.

nanti Zah share testimoni ya.......

Tujuan entry ni bukanlah nak menunjuk tau!, karang ada pula yang sentap...hihihi Zah just nak sharing keseronokan...lama kot tak beli benda mahal untuk diri...hihihi

oh ye, dalam seronok2 tu...ingatlah bahawa setiap rezeki kita adanya rezeki orang lain....antara tips-tips atau mentera kejayaan adalah dengan memberi sedekah. InsyaAllah, kerana Allah akan bagi lebih banyak bila kita memberi pada orang lain.

 


Bulan Disember, Zah gotong royong dengan mak mertua dan adik ipar sediakan pulut kuning...alhamdulillah ramai jugalah yang dapat....insyaAllah jumaat ni Zah dah belikan buku yaasin untuk sesiapa yang datang ke office...office zah buat baca yaasin....


Alhamdulillah, bila ada agihan untuk diri, keluarga, suami, mak ayah, mertua, jiran, masyarakat....rasanya rezeki berniaga ni nampak lebih baik. Alhamdulillah. seronok sangat....

entry panjang...kesimpulannya....hadiahkan juga diri sesuatu...lepas tu jangan lupa orang lain....hadiahkan diri sebab nak reward...diri sendiri dah usaha bersungguh gitu...so bagilah dia hadiah.

InsyaAllah bulan depan nak hadiahkan diri sesuatu juga. tu nanti ye zah citer apa dia...dah bayar cengkeram dah...hihihih semoga dipermudahkanlah ya Allah.

Love,
Izzah
019-4142469

2 comments:

Petak Bunga said...

moga dimurahkan rezeki sekeluarga ye..
dgr mcm untung je joint shaklee

Noorharizah Azfar said...

tq @petak bunga.

rezeki anak-anak ni.

kalau nak apa2 suplement maila habaq na

Love,

izzah

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics