Tuesday, February 18, 2014

Beza Bonus Bulan 1st dan 2nd

Alhamdulillah, minggu lepas Bonus Shaklee bulan ke dua dengan Shaklee dah masuk. Zah dapat  2 kali iaitu Personal Bonus dan Bonus naik rank sebagai Supervisor. jauh lagi perjalanan dalam shaklee tp Zah percaya. Usaha gigih akan menambahkan lagi rezeki Zah dan keluarga. InsyaAllah - banyak rezeki ni kita kongsi dengan orang lain sebab dalam rezeki kita adanya rezeki orang lain. Itu lumrah. Sebab itu, Allah mahu kita jadi kaya untuk mengkayakan orang lain.

Duit bonus buat apa?

Zah dapat hulurkan sikit duit kat husband untuk bayar installment kereta. So lepasla duit sebulan untuk 2 biji kereta. bawa mak ayah makan. Belanja anak-anak makan sedap sebab kebetulan bulan ni ulangtahun perkahwinan kami. Zah juga dapat letak sikit allocation untuk infak masjid dan sedikit simpanan untuk bercuti April ni juga tak dilupakan dapat beli set Infuselle juga tambahan Set Inchi Loss untuk diri sendiri. Misi 46kg sebelum Jun masih berjalan :)


Sape tak suka duit kan? Tambah pula bila Zah boleh dapat sama banyak dengan gaji sekarang. Kerja 5 tahun tau nak dapat gaji banyak ni. Tapi dengan Shaklee baru je 2 bulan. Alhamdulillah. Terima Kasih Allah.

Bila kita bercerita pasal MLM - memang orang mula tarik muka. Malah Zah sendiri pernah diajak untuk join MLM. Sekali Zh*lian, sekali Ha*O. Zh*lian tu dia lepas dapat duit modal masuk, agak tak perform, dia tinggal. Ha*O pula Zah kena buat loan...allah kalau tak silap dalam 10K kot...tapi sebab masa tu memang tak minat bisnes MLM ni. Zah say bye2 je lah.

Shaklee, even MLM juga - tp dia bukan sistem piramid yang mengkayakan orang atas, orang atas tak perform, alamat kitapun tak dapat apa. 2 Bulan ni ada 10 orang dah sahabat yang join dengan Zah. Alhamdulillah....ada yang pengguna dan berubah jadia peniaga, ada yang memang nawaitu nak berniaga dah mula transform jadi usahawan. Semua nak berjaya kaya dan mengkayakan.


Sahabat-sahabat yang mendaftar bawah Zah akan dilatih di dalam secret group. Dikongsikan mentera-mentera kejayaan juga rahsia-rahsia kejayaan yang jika ditiru, dilakukan betul-betul pasti akan membuahkan hasil.

Konsep percaya dengan kebolehan diri, percaya dengan produk dan percaya dengan cara yang telahpun dibuat oleh orang lain pasti akan membuahkan hasil. InsyaAllah bulan ke 3 ini, kami masih gagah berlari. tiada lagi berjalan kaki. Semuanya laju ke puncak.

Zah jemput, sesiapa yang berminat untuk turut serta. Hubungi Zah di 019-4142469 secara sms/waasap/telegram atau boleh PM zah di facebook : NOORHARIZAH AZFAR

Jangan risau nak join Shaklee. Nak berniaga boleh, nak makan sendiripun boleh. Hanya RM75/RM85 sebagai permulaan modal. Atau dengan mendapat 200uv dah boleh join ahli secara percuma. Zah juga buka keahlian tanpa modal tetapi ada syarat tertentu. Jadi boleh pilih nak yang mana. Shaklee terbukti berkesan, selamat dan terbaik! Jom jadi keluarga kami.

Love,
Izzah
019-4142469
izzahazfar@gmail.com

2 Bulan dengan Set Inchi Loss Shaklee - saya percaya anda juga boleh dapat berat ideal yang diinginkan!
 

2 comments:

Rizziela said...

seronoknya..sy nak start buat baliklah...huhuhu

Noorharizah Azfar said...

rizzilea - kalau dah 18 bulan tak aktif jom masuk under zah :)- zah akan guide sampai berjaya..

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics