Tuesday, February 11, 2014

Bagaimana Mahu Mulakan Bisnes Shaklee


Bismillahirohmanirrohim.

Saya mencari mereka yang berminat untuk menjadi Shaklee Indipendent Distributor bagi menambah pendapatan di zaman barang naik dan perbelanjaan yang semakin meningkatkan ini.

Terdapat 3 cara untuk menjadi Shaklee Indipendent Distributor iaitu :-

CARA 1

Dengan membayar yuran keahlian sebanyak RM75.00 untuk semenanjung dan RM85.00 untuk Sabah dan Sarawak sekali sahaja untuk seumur hidup. Anda akan menerima starter kit/beg shaklee direct dihantar dari HQ Shaklee di Subang tu ke rumah anda. dengan mendaftar sebagai ahli, anda sudah pun bergelar pengedar sah shaklee di samping boleh beli semua produk shaklee pada harga ahli. Jimat berganda-ganda. Jadi ahli untuk makan sendiri pun boleh.

CARA 2

Shaklee juga menawarkan keahlian percuma. Setiap pembelian barang shaklee minimum rm640 dan ke atas iaitu 200 points, anda secara automatic dapat menjadi ahli shaklee untuk seumur hidup. yang lagi best, bukan sahaja dapat jimat yuran keahlian yang berharga rm75/rm85 tu anda juga akan dapat cek duit pada 15hb bulan berikutnya. kalau kira-kira, sudah jimat rm100+ dah.
Selain itu, anda berpeluang untuk dapat 3 bonus utama shaklee iaitu car bonus, cash bonus and convention bonus. Kalau cash bonus tu, anda akan dapat bonus bulanan yang akan masuk direct ke dalam akaun bank anda. Untuk car bonus, shaklee akan bagi duit untuk anda beli kereta idaman anda. untuk convention bonus, shaklee akan taja 100% umrah/percutian 5 bintang anda.

CARA 3

Berniaga tanpa modal langsung. Anda perlu berhubung dengan saya sama ada melalui emel (izzahazfar@gmail.com) ataupun waasap/telegram/sms ke 019-4142469 dan saya akan beritahu rahsianya. (Tertakluk kepada syarat-syarat tertentu)Syarat-syarat  kelayakan :

Mahu Belajar
Hati Lembut
Tindakan Pantas
Bersemangat Waja

Love,
Coordinator to be,
Noorharizah Azfar
Perunding Vitamin Anda

019-4142469
 
 
 

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics