Monday, January 27, 2014

Vitamin Cinta Vitamin Bahagia

Tidak dinafikan bahawa Makanan Semulajadi adalah sumber utama Vitamin Cinta, Vitamin Cantik dan Vitamin Bahagia ini.....:)

Vitamin apakah itu?
ia adalah Vitamin E Complex,
 Vitamin E boleh didapati

Vitamin E mudah didapati dari bahagian bahan makanan yang berminyak atau sayuran. Vitamin E banyak terdapat pada buah-buahan, susu, mentega, telur, sayur-sayuran. Contoh sayuran yang paling banyak mengandung vitamin E adalah minyak biji gandum, minyak kedelai, minyak jagung, alfalfa, selada, kacang-kacangan, asparagus, pisang, strawberry, biji bunga matahari, buncis, ubi jalar dan sayuran berwarna hijau. Vitamin E lebih banyak terdapat pada makanan segar yang belum diolah.

 .
tetapi, sekarang ni nak makan yang comfirm segar tu mcm susah nak carikan? Nasib baik Shaklee ada jawapannya :)

Dengan hanya 1 Biji sehari, Sebotol tahan 4 bulan tau!

Sumber : http://efizadshop.wordpress.com/2013/04/27/9/

Testimoni Puan Blog :-

Zah selsema teruk juga since ahad seminggu lepas. Hidung srot sret...srot sret...dah makan Vitamin C 2 biji tapi hidung masih juga berair, balik rumah makan Vitamin E sebab husband je yang consume.

Alhamdulillah, lega sikit hidung ni. Vitamin E ni bukan ubat, tp suplement kan...sekurang-kurangnya takdelah zah mengadap doktor minta ubat sebab selsema.

Seminggu pakai, pagi tadi ke office...budak office tegur...awat muka merah2...rupanya makan Vitamin E ni kita akan rasa panas sikit dan blusing... sebab? dia meningkatkan peripheral blood circulation

Siapa yang sesuai amik Vitamin E? - kalau untuk tujuan kecantikan, ia sesuai untuk kulit yang kering, matang, ada parut-parut jerawat lama, jeragat dan wanita yang berusia.

Btw, Vitamin E juga sesuai untuk LELAKI. Kajian menyatakan bahawa jika lelaki konsisten mengambil Vitamin E ni dia akan mampu menghindari kanser prostat.

So sebotol boleh kongsi antara suami dan isteri tau!

Suami sihat. Isteri Bahagia. Keluarga Sejahtera.

nanti sambung lagi ye.


Jadi pengguna bijak dan jom bincang dengan SID anda :)



Lots Love Of Energy,


Izzah.

019-4142469


---------------------------------------------------------------------------------


Dengan setiap pembelian vitamin Shaklee dari saya, anda layak mendapat:
- Beli Shaklee pada Harga Istimewa
- Jadual Makan Vitamin

- Konsultasi Percuma Berterusan
- Jemputan ke group 'exclusive' di Facebook

- Peluang menjana side income bersama Shaklee

Hubungi : Izzah (wassap/sms/call)
+6019-4142469
izzahazfar@gmail.com

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics