Monday, January 20, 2014

Ubat Kurus VS Suplement Kurus

Morning Isnin :)...Monday Blues ke?...Kalau selalu monday blues...cuba amik B Complex. InsyaAllah tak monday blues dah...sebab? B Coplex bantu kembangkan salur darah yang kadang-sadang sempit kadang-kadang kembang tu....insyaAllah oklah...

hari ni nak cerita pasal suplement untuk menguruskan badan dengan sihat....orang selalu silap konsep, ingat nak kurus dengan mudah guna shaklee ni..jangan anggap ni ubat tau...set pelansingan premium adalah set makanan tambahan yang terbukti dan sudah diuji secara klinikal sebelum dipasarkan...


Dalam Set Pelansingan Premium Shaklee terdapat beberapa vitamin yang diperlukan. Antaranya Herbalax, Lecithin, Cinch Shake, Cinch Tea, Omegaguard dan Alfafa.

So kalau ada bajet, bolehla mencuba set pelansingan premium yang telah banyak membantu ramai wanita mahupun lelaki untuk lebih kurus dan sihat. 

Kenapa nak kurus? adakah semata-mata kerana nak cantik sahaja? tahukah kita bila kita sudah kurus, kita juga telah membantu tubuh menjadi lebih sihat. Kita juga berupaya mengurangkan kolestrol dalam badan, berupaya elak sakit kencing manis, darah tinggi, jantung dan sebagainya.

TIPS PENTING:
Program pengurusan berat badan adalah berbeza dengan diet yang extreme. walau apa jua cara, pastikan pemakanan yang betul dan sihat, kurangkan karbohidrat dan lebihkan pengambilan protein, dan pengambilan air yang mencukupi sekurang-kurangnya 3 liter sehari. senaman dan pemakanan yang disiplin juga perlu dipatuhi. 


Ini adalah tuan blog pada ogos 2013 -
 masa raya tu...masih nampak berisi debab kan?hihihi
Testimoni IzzahAzfar :-



Since Disember 2013 - Zah mula amalkan alfafa, lecithin dan omegaguard. 2 minggu konsisten, sparetyre kat perut tu dah takde...terkejut sangat..sebab nawaitu nak ambil suplement bukanlah semata-mata nak kurus, lebih kepada nak tubuh yang sihat sebelum mengandung semula.

Lepas 2 minggu konsisten Zah tambahkan pula Cinch Tea dan ESP, memang lagi nampak ketara pembuangan lemak-lemak kat badan. Selera makan mula dapat dikawal..malah Zah juga boleh mengurangkan intake sarapan pagi, makan tengah hari dan malam kepada gaya hidup yang lebih sihat. Kalau tak Zah ni jenis makan pagi, tengah hari dan malam mesti nasi je..mana tak gemukkan...

Alhamdulillah, sekarang Zah dah boleh sarapan pagi dengan ESP dan 2 biji kuih, tengahari Zah dah boleh makan 1/2 nasi dan malam boleh makan 1/2 nasi. Dah tak bangun tengah malam bancuh milo bila lapar sebab susukan amani...Alhamdulillah...rasa seronok sangat sebab badan sendiri dah kuat, dah mula fit..insyaAllah Zah ada misi sebelum jun 2014 ni untuk dapat berat yang ideal. InsyaAllah ada rezeki Zah memang berhajat nak preggy lagikan..so kenalah kurus...hihihi



Alhamdulillah, ni badan zah yang latest. Pakai baju yang sama Zah pakai masa raya 2013- baju ni dah longgar, pakai kainpun kena letak pin..kalau tak comfirm jatuh pinggangnya. Memang tahun 2014 ni Zah banyak kena buat baju kurung baru...sebab suamipun dah tegur..pakai baju macam baju kelawar dah..hihiih besar2 dah baju tu..dan Zah semakin mengecil...

Alhamdulillah, Zah dah...zah harap kalian yang membaca juga akan turut sama rasa berat ideal ini. InsyaAllah Zah akan bantu dan kongsi rahsia lain. Alhamdulillah dah ada yang bg feedback turun 2kg dengan pengambilan alfafa,lecithin dan omegaguard...harapnya lebih banyak testimoni zah boleh dapat lepas ni.

Customer turun 2 kg dalam 2 minggu :
customer ambil alfafa, lecithin dan omegaguard.


Testimoni Set Pelansingan Premium - seminggu lebih dengan shaklee dah rasa kesan dia, hajat nak kurus dapat sekali dengan kecergasan...Customer ambil alfafa, lecithin, omegaguard, esp dan cinch shake.

 Jadi pengguna bijak dan jom bincang dengan SID anda :)
Lots Love Of Energy,
Izzah.
019-4142469
---------------------------------------------------------------------------------

Dengan setiap pembelian vitamin Shaklee dari saya, anda layak mendapat:
- Beli Shaklee pada Harga Istimewa
- Jadual Makan Vitamin

- Konsultasi Percuma Berterusan
- Jemputan ke group 'exclusive' di Facebook

- Peluang menjana side income bersama Shaklee

Hubungi : Izzah (wassap/sms/call)
+6019-4142469
izzahazfar@gmail.com


No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics