Tuesday, January 07, 2014

TESTIMONI DENGAN ESP SHAKLEE

Alhamdulillah. Sedar tak sedar sebulan juga zah mengamalkan gaya hidup sihat bersama Shaklee. Sampai suami pun selalu ingatkan jadual2 makan vitamin pada isteri dia ni....hihihi....kalau dulu anak-anak pelik je...tp sekarang tidak lagi...malah anak-anak dah pandai request nak 'meal shake' dalam setiap hidangan sarapan mereka. Itu kita cerita nanti ye.

Mahu kembali langsing sebelum mengandung semula. Itu memang cita-cita Zah 2014 ni. Misi 46kg sebelum jun 2014. Doakan Zah ye...selagi tak dapat berat ideal...selagi tu tak boleh preggy...hihihih

Ok, Zah mula minum ESP ni pada 20 Disember 2013 yang lalu. Tujuannya adalah kerana Zah kan sedang dalam proses diet.....lepas study pasal Shaklee ni...rupanya ESP membantu agar tubuh kita menjadi lebih pejal dan anjal gitu...takdela kulit menggeleber je bila lemak terbuang.....

 
Set Nutrisi Penuh yang memang Zah amalkan sekarang. Sebulan dah. Alhamdulillah.

Untuk orang yang tak minum susu macam Zah ni...minum ESP bukanlah satu penderitaan....hihihi sedap rupanya ESP...ada kawan Zah kata, depa sampai ketagih dengan ESP....malah ESP ni memang hot seller dan hot product setiap bulan...sebab apa? Sebab ramai yang mengamalkannya dan konsisten dah nampak kesan penggunaan ESP ni...

Malah, ESP ini juga mengenyangkan....serius tak tipu..huhuhu....biasanya Zah akan bancuh ESP dengan Horlick Ice...shake kebaboommmm...memang sedaplah...

Lagipun tujuan Zah ambil sebab kulit muka Zah ni sensitif, InsyaAllah dengan penggunaan yang konsisten memang akan nampak hasil...ni bukan Zah cakap...ni pengguna tegar yang cakap :)

ESP juga sangat terkenal di kalangan ibu menyusu. Kalau tanya Zah antara ALfafa dan ESP. ESP memang terus nampak kesan dia pada Zah. Zah pun dah nak 14 bulan menyusukan anak-anak ni. Hujung minggu selalunya Zah perah 1 kali je. Sebab kak ngah Irdina dan Amani masih menyusu..sat-sat kakak sat-sat adik...tp sejak amalkan ESP setiap pagi sebelum sarapan...

Alhamdulillah, memang ada rezeki yang lebih untuk Amani dan Muhayra anak susuan Zah. Tapi jangan pula salah anggap, ini tidak bermakna minum ESP susu korang akan banjir macam Zah. Boleh banjir dengan syarat konsisten. Konsisten susukan anak, konsisten memerah semasa anak takde. Konsisten dalam segala hal...

Susu Peraha Segar - 14 bulan dan masih minum yang segar...seronok sangat.

Susu perahan lepas menyusukan amani dan aqilah. Masih bersisa....

Bangun pagi dan inilah hasilnya....

Siap meleleh lagi susu amani...hihihihi

Muka lebih halus, badan rasa pejal, dah kurang kerap lapar even bf n pumping pada masa yang sama...malah Zah ras lebih bertenaga. Memang ESP ni buat orang ketagih...hihihi sebab rasanya sangat sedap...

Btw, kalau amik suplement lain...ESP ni bagus sebab dia bantu badan kita serap semua vitamin tu...insyaAllah...kita usaha, yang izinkan Allah. 

Bulan ni Zah buat Promo ESP tau...nak juga kongsi perasaan yang sama dengan kawan-kawan lain. Just wassap atau Pm zah ye...

Bulan ni sapa amik SET BAWAH NI mmg harga jatuh senyum simpul Zah bagi!

ESP +OMEGA

ESP + ESP

ESP + GLA

ESP + COLLOGEN

ESP + VIVIX

ESP + VITA C

ESP + VITA E
-------
Harga Dah la Jatuh! Free Shipping dr saya!
izzah
019-4142469

2 comments:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum.. zah..
kalau macam saya ibu menyusu ni anak tak de effect kan?
hmmm bape kos utk saya amik ESP dalam penggunaan sebulan?

Noorharizah Azfar said...

wsalam jassnani - zah emel ye.

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics