Thursday, January 23, 2014

Suplement Terbaik Untuk Student Universiti/Kolej/Matrikulasi


Adik-adik yang lalu lintas di blog akak hari ni....mesti tengah cari pasal suplement untuk kembali aktif dan menampung nutrisi yang tidak mencukupi sepanjang belajar. Tambah lagi kalau kena stay up studykan.....

Macam semalam ada student U yang call tanya...nak suplement untuk kekal cergas dan comel :) - dia ni gigirl la...sweet je...hihihi muda-muda lagi memang kena jaga kesihatanlakan....akak suggestkan dia Vita-C SR dan B Complex

Kenali simptom anda dulu. Maksudnya kena tahu kenapa nak ambil suplement. Contoh macam student kita selalu rasa letih dengan kelas dan tutorial kan? Boleh amik 1 biji B Complex setiap hari..insyaAllah saluran darah yang kejap kembang kejap kuncup tu akan lebih stabil dan akan buat anda hilang rasa stress mahupun malas dan lesu-lesu di pagi hari.......

Manakala Vita-C pula bantu adik-adik yang rasa susah nak tidur, dimana Vitamin C Shaklee  memperbaiki insomnia, stress dan masalah mental seperti keresahan.....malah Vitamin C ni sesuai untuk kecantikan kulit....


Harga kasih sayang untuk anda yang bergelar student!
tak caya?
kena sms/wassap akak dulu tau!

019-4142469
kak Izzah

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dapatkan set kombo super jimat dengan harga senyum!
pasti memenuhi kewangan anda.



Jadi pengguna bijak dan jom bincang dengan SID anda :)


Lots Love Of Energy,
Izzah.
019-4142469
---------------------------------------------------------------------------------

Dengan setiap pembelian vitamin Shaklee dari saya, anda layak mendapat:
- Beli Shaklee pada Harga Istimewa
- Jadual Makan Vitamin

- Konsultasi Percuma Berterusan
- Jemputan ke group 'exclusive' di Facebook

- Peluang menjana side income bersama Shaklee

Hubungi : Izzah (wassap/sms/call)
+6019-4142469
izzahazfar@gmail.com

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics