Thursday, January 02, 2014

Mari Menjemput Rezeki : Penutup 2013 Yang Hebat


Bismillahirohmanirrohim.

Entry pertama 2014 :)
Cepat benar masa berlalu.
Makin kita lambat
Makin kita yang terkebelakang.

Hari ni Zah nak share tentang closing pertama dengan Shaklee. Zah buat betul-betul dengan sharing testimoni di FB adalah 2 week. Zah aplikasikan apa yang leader zah ajar.

Ada beberapa dugaan masa nak aktif, antaranya internet takde 10 hari. Entah apa masalah telekom. Harapkan mobile data je la. Even susah, tp semangat tetap membara :) - alhamdulillah. Untuk 2 minggu konsisten sharing banyak juga set terjual.

Sampailah 2 hari lagi nak closing, 30 Disember 2013 dan 31 Disember 2013. Leader Zah kata, guna kuasa visualize. Kuasa tarikan. Jangan jemu. Sharing je. Sebab Zah punya point sikit je lagi nak cukup bonus peratus ke-3....sampaila waktu Zuhur pada 31/12/2013, Zah berkesempatan untuk solat. Doa sungguh pada Allah biarlah usaha Zah berbaloi.

Kebetulan pagi tu Zah baca Buku Mudahnya Menjemput Rezeki. Zah sempat ambil sedikit isinya dan paparkan di dinding FB.


Elok lepas je solat, Alhamdulillah ada 2 orang kawan PM kata nak jadi ahli. Zah memang sujud syukur. Kuasa Allah....depa juga dilorongkan untuk buat benda yang sama macam Zah.Nawaitu nak bantu suami, nak mudahkan kewangan keluarga. Alhamdulillah....syukur sangat....usaha 2 minggu yang berbaloi. Zah percaya, bila kita jujur berkongsi. Orang akan tahu. Itulah rahsia kejayaan. Sharing dan jangan tipu pelanggan anda. 

So bulan ni, Januari 2014 - Zah dah ada target tertentu. InsyaAllah..nawaitu Zah nak mudahkan suami, nak bg anak-anak senang...dan semestinya Zah nak bantu kawan-kawan yang mahu ubah kehidupan mereka.

Sambil tu, Zah nak selit sikit. Bulan ni ALFAFA COMPLEX ada offer terbaik. Klik poster, ada maklumat semua kat situ.

http://lovekiddos.blogspot.com/2014/01/buy-6-free-1-alfafa-complex.html



"Berubah Untuk Sihat:Berubah Untuk Bahagia"


Noorharizah Azfar Binti Ali Bahrun
SID : 1085702
019-4142469

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics