Monday, January 13, 2014

Aqilah demam : Bonda Bagi NutriFeron Shaklee





Hari ahad lepas, tiba-tiba je Aqilah demam
bangun pagi tu badan dia panas sikit.
Zah mandikan dia
dan bagi dia berendam lama sikit
nak turunkan suhu so kenalah bagi dia mandi.

Lepas mandi, dia ok...
sarapanpun makan banyak
makan tengaharipun makan banyak
so zah tak risaula sangat
keep on monitor badan panas dia.
zah juga minta aqilah minum air banyak
sebab bila minum air masak
panas pun akan keluar ikut kencing tu

sebelum dia tido petang,
zah kebetulan dapat 2 free NutriFeron masa g Shaklee MM tour hari sabtu tu
amik siki dan bancuh dalam air
Aqilah kata sedap.
Zah letak tuala basah
dan keep on sponging dia
pastu dia tidur.
lena jugak even adik kacau.

Petang sebelum tido
Zah bagi lagi balance NutriFeron pada Aqilah
Alhamdulillah pagi td nampak dah lega dah dia
so hari ni dia g sekolah juga.
Sebelum ke sekolah
Zah bagi dia sarapan dengan meal shake dan roti
tak lupa bg 1/2 Nutriferon
doa semoga dia ok dan sihatlah.

Apa NutriFeron ni? - Dia macam panadol, tapi lebih baik dan selamat.

Sumber : http://mylittlemomo.blogspot.com


Jika berminat dengan NutriFeron Sshaklee ini dan untuk mendapatkan khidmat konsultansi percuma boleh wassap Zah terus : 019-4142469 atau hubungi zah di FB : NOORHARIZAH AZFAR 
  
 
Lots Love Of Energy,
Izzah
019-4142469
SID 1085702

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics