Monday, December 23, 2013

Seronoknya Berniaga Shaklee

Alhamdulillah, sejak 4 Disember 2013 yang lalu - dari study sikit-sikit...zah update di facebook dan blog. Orang dah mula kenal dengan Zah.
 Ye saya adalah seorang Shaklee Indipendent Distributor.

Mudahnya berniaga kerana semuanya dihujung jari.
Cari maklumat.
Follow leader
Follow master
Semua orang boleh buat punya.
Zah hanya gunaka HP untuk update tau.
InsyaAllah nak kumpul duit, beli lap top :P
senang sikit nak up iklan.

Mula-mula macam malu-malu
lama-lama bila share orang jadi teruja
kita pun seronok. 

Set paling mendapat permintaan adalah set pelansingan badan :)

Wah rupanya kawan-kawan Zah semuanya mahu kurus bersama ya.

Siapa tak seronok bila jumpa sorang-sorang tegur
Zah awak dah kurus!
Sebenarnya Zah sendiri seronok tengok badan yang dah tak berisi sangat.

 
Yang seronok,
makan suplement semua ni
walau zah takdelah diet melampau
tapi Zah mampu kurangkan rasa nak makan tu
cukup sehari sekali dengan nasi
kalau tak siang pagi petang malam
nasi je manjang.

sabtu lepas
1st time zah try ESP
subhanallah
zah dah banjir susu...
selalunya hujung minggu zah perah sekali je
tapi baru ni
sampai 3 kali.
mana amani lagi yang non stop menyusu.

Zah nawaitu join shaklee sebab masalah sendi je
tak sangkala
semua rangkaian suplement yang zah amik
buat zah jadi kurus sama.

3 week dan zah konsisten
insyaAllah
kalian juga boleh

set pelansingan ini juga sudah di pos ke Semporna, Sabah.
so dimana pun anda, kalau mahukannya 
jangan malu-malu sembang dengan zah ya :)

kita semua sama
mahu cantik
mahu kurus
mahu jelita dimata suami.

yang penting semuanya selamat.

"Berubah Untuk Sihat:Berubah Untuk Bahagia"

Noorharizah Azfar Binti Ali Bahrun
SID : 1085702
019-4142469


No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics