Wednesday, December 25, 2013

Cinta tertaut denganmu

Alhamdulillah, dah 3 minggu juga laki bini consume set kesuburan :p

Bukan kami tak subur

Tapi saje je nak test

power ke tak set shaklee ni


Husband Amik Set A - katanya badan lebih ringan gitu.
banyak khasiatnya
salah satu adalah bagi sperma suami jadi lebih power :p
meningkatkan kesuburan lelaki.
 so kalau ada kawan-kawan yang nak cuba
hadiahkan lah pada suami
hint tanda nak anak lagi :)

btw set ni bukan semata-mata untuk dapat anak tau..
salah satu kelebihan amik suplement shaklee ni adalah
dia adalah suplement untuk pelbagai.
lenkali zah citer ye

Zah pula amik set B
tu set kesuburan isteri
kalau period tak mai, tak tetap
ada cara nak makan
kalau jenis period ok
ada cara juga

ada kawan zah 
dia bujang
3 bulan konsisten amik GLA
muka glowwing.
cantik sangat

dia bujang boleh
kita dah kahwin apa salahnya kan?

wassap me ya 019-4142469

No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics