Friday, November 15, 2013

Ubat Homeopathy, ubat kegemaran anak dan diri sendiri


Kalau diri sakit, pastu anak-anak pun tak sihat..memang susah hatikan? Rasanya dalam bulan lepas zah demam...dah makan ubat klinikpun tak lah baik-baik...tetiba nampak kat wall FB seorang kawan, dia ada jual ubat-ubat Homeopathy ni.

Hati tergerak nak beli, sebagai usahakan...

Alhamdulillah, masa tu zah demam..bila makan panadol, demam kebah..tp lepas habis kesan ubat, demam lagi...so zah pun mula dengan diri sendiri makan 2 jam sekali untuk permulaan ubat ni... dengan izin Allah demam zah kebah tau..

Sampai rini, tak demam dah...

Pastu cuba dekat anak-anak, alhamdulillah memang serasi juga.

Anak-anakpun mudah je makan ubat ni.

Baik Akmal, Aqilah mahupun Amani.

Mula-mula kat amani zah bagi hancur letak dalam susu

tapi amani tak suka, so ajar dia hisap macam gula-gula

senang sikit nak makan ubat.



Prolife : Multivitamin : Weezoff - Batuk/Kahak


Nasobett -  Selsema : Demax : Demam
Zah google pasal ubat ni, tak banyak maklumat tapi dapat nama klinik.
Klinik Homeopathy Radziah,
No 10, Jalan Kristal k7/k, 
Seksyen 7 Shah Alam 
Selangor Darul Ehsan.  
Telefon no. 0192082756

Atau boleh PM zah dan zah bg nama kawan yang ambil order ni ye.


1 comment:

Mrs Najib said...

twin pn serasi ngn ubt nie..kejap jea mkn dh baik btw beli kt sini juga..huhu

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics