Wednesday, September 04, 2013

Bonda + Aqilah Irdina + Qaireen Amani

Lamanya tak update
banyak sangat aktiviti
tapi nak update tu alahai...

hari ni godek-godek kamera
nampak banyak gambar dengan anak-anak dara Zah..
Amani dah 9 bulan
cepat betul masa berlalu
dia tau dah buat muka comel bila bonda suakan tab nak ambil gambar dia


masa ni puasla bonda panggil dia buat donno sambil muncung-muncung mulutnya


bila kalih dia buat muka macam tu lak..hihih comel debam!


Zah dengan Aqilah Irdina dan Qaireen Amani yang sedang berkongsi susu ibu
yup, aqilah masih menyusu kadang-kadang bila Zah ada extra susu
malas nak perah so panggil kakak minum

depa berdua ni pandai
tak berebut, alhamdulillah...
maybe sebab cara Zah ajar mereka berkongsi
buat perjalanan tandem nursing mudah
nanti zah share ye :)


Aqilah Irdina ni panda buat mimik muka
comel sangat..hihihi sorrylah puji anak sendiri
dia ni kalau gaduh ngan abang dia
memang terbaiklah
mesti menang punya


tengok comelkan buat muka
belajar dari mak dia..hahahha

Qaireen Amani dah boring dah..
apalah mama dan kakak ni
asyik bergambor je



muka Qaireen Amani mencerminkan jiwa boring dia
kakak Aqilah Irdina masih layan bonda ambil gambar..hihihi


masa ni dia dah start dah
bunyi mamammama
bunya bababbaba

Alhamdulillah, Qaireen Amani dah boleh panggil 'mama' dan 'abang'
ayah dia tak puas hati...hihihi



Kami berlima di usia perkahwinan 6 tahun 6 bulan
Muhammad Raziq Akmal - 4 Tahun 6 Bulan
Nurul Aqilah Irdina - 2 Tahun 9 bulan
Nurul Qaireen Amani - 9 bulan

sekejap je masa berlalu
rasa anak-anak ni besar cepat,
nak sekolah dah tak lama lagi


No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics