Wednesday, July 03, 2013

Puasa pun belum, dah fikir raya

bila jadi mak-mak ni,
keperluan anak tu selalu jadi keutamaan kan?
alhamdulillah, raya ni anak-anak punya persiapan dah buat sikit-sikit.



Yang mudahnya sekarang ni, semuanya dihujung jari. Janji harimau2u tu ada ongkosnya...huhuhu..smlm awal-awal pagi dapat emel dari website ni http://www.onlinebabywear.com.my/. Dalam dua bulan zah memang sedikit rancak shopping barang kat kedai online baby ni...

Service bagus dan pantas, Alhamdulillah - kualiti kain pun boleh tahan...sesuailah dengan harga yang ditawarkan...yang penting dengan kos pos yang percuma bila pembelian melebihi RM300.00..puas hatila membeli :)

Sebenarnya baju-baju kat atas tu adalah pembelian ketiga zah...huhuhu...puas hati punya pasal...zah beli untuk raya terus
so bulan puasa ni rehat2 je..tak kalut dah cari baju raya.

kat bawah ni antara baju-baju yang anak-anak dah mereka pakai...


Akmal - pakai saiz 5 tahun
Aqilah pakai saiz 4 tahun
Amani pakai saiz 2 tahun


macam kembar lak anak-anak ni :)
dah sama besar rupanya

iklan tidak ditaja ye :)

Sayang dari hati
Izzah


No comments:

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics