Monday, July 29, 2013

Nurul Qaireen Amani : 8 Bulan

Alhamdulillah, cepatnya masa berlalukan?

rasa baru ngandung amani ni...dah masuk 8 bulan dah dia sabtu lepas.

Alhamdulillah, 8 bulan ni

Amani dah boleh berdiri sendiri

Dah seimbangkan badan dia

dah nak belajar menapak dah budak tembam ni...

dah tumbuh gigi sebatang

bila makan beras segenggam yang bonda masak dah boleh habis..

baju dia memang banyak dah sendat.

kiranya pakai saiz setahun dah dia ni..

memang bonda cair bila tengok dia senyum.
amani memang manja..hihihi camnerlah kalau dia dapat adik..
sekarang gigi dah tumbuh sebatang.
so asyiklah menggigit.
gatal gusi gamaknya

bab nangis, dia masih juara
dia tau dah kalau dia nangis je bonda mesti peluk dia
so kalau dia nak sesuatu skrg dia akan nangis kuat2...itulah amani.

tapi bila nangis, semua otot-otot dia berkembang..hahahha
alhamdulillah, macam berat 10kg beras dah amani ni..naik lenguh mendukung


kakipun dah kuat, insyaAllah raya haji dah boleh jalan..

amani zah jarang letak aksesori perempuan kat dia..
nampak sangat bonda tak sempat nak make up anak.
ni gambor last week masa nak kuar jenjalan
comel jugak dengan kliup rambut tu
raya ni nak beli bebanyaklah.

emm bab tido, dia masih suka tido di dada bonda.
terasa juga sebab amani ni kan debab
tapi syok je amani bila letak celah2 tu
dia suka dengar degup jantung kot.

tunggu amani beraksi dengan peplum raya ni. :)

ok tu je..
nanti sambung lg





3 comments:

ily♥ said...

sukenye tgk amani ni...semangat sangatttt...geramm..hehe..

zakiah said...

bl tgk amani,rasa tak sabar nak bersalin..hahaha..even lambat lagi..bulan 2 thn depan..

nieda said...

Wow...nk menapak dah

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics