Thursday, June 13, 2013

Shopping Online Barang Baby Murah

Sejak anak ada tiga ni, suka sangat nak tengok mereka pakai baju yang sama.
Tapi sebab nak dapat design yang ada ukuran anak tu tak mudah.
nasib ada kedai online.
dah lama tengok baru-baru ni test beli,
alhamdulillah, harga berpatutan dan sangatlah berbaloi.

Banyak beli t-shirt untuk aqilah dan amani, nampak sedondon je pakai nanti. Akmal pula zah belikan baju tidur sama dengan Aqilah, upkan gambar ni kat FB, depa tanya anak zah kembar ke :)

Zah beli kat kedai ni - http://www.onlinebabywear.com.my/

oklah harga jatuh rm19-20 untuk 10 helai seperti di atas,
kualiti kain ok,
dah basuh pun tak berbulu.



1 comment:

aThidEaN said...

sy pon sopping sini gak
barang baru sampai kelmarin.heheh

Google+ Followers

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Send a Dozen Roses at WiddlyTinks.com
Web Analytics